Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mitől függ az hogy kell egy...

Mitől függ az hogy kell egy T8 fénycső szerelvényhez gyújtó vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a képen van gyújtó viszont több videót is láttam ahol az előtétbe csak bele kell kötni a 230V-ot és a másik végére meg a 2 fénycső foglalatot. Ez miért van?

2019. júl. 25. 13:12
1 2 3 4 5
 21/47 Szirty ***** válasza:
56%
"Sajátos" stílusodban, de csak sikerült megfogalmaznod a lényeget.
2019. júl. 26. 18:22
 22/47 anonim ***** válasza:
54%

Ez a különbség, én eddig is tudtam a lényeget, azért tudom megfogalmazni bármikor, ahogy tettem már korábban is, máshol.

Te meg elszóltad magad, hogy lövésed sem volt a lényegről, hiszen akkor nem akartál volna ellentmondani.

Ez nem jött össze...

De lényegében ugyanezt csináltad korábban is, többször.

2019. júl. 26. 19:15
 23/47 Szirty ***** válasza:
56%

Szerintem lövésed nincs miről is volt itt szó! (nem szakmailag, hanem hogy ki mit miért írt) :)

Ez most kiváló bizonyíték volt a részedről.

De nem baj, viszonylag szórakoztató így.

2019. júl. 26. 20:47
 24/47 Szirty ***** válasza:
56%

Most bántó szándék nélkül kérdezem, hogy nincsenek autizmusra hajazó problémáid?

Ennyire félreérteni mindent ahogy te csinálod.. tanítani se lehetne!

2019. júl. 26. 20:49
 25/47 anonim ***** válasza:
54%

Te meg diszlexiás lehetsz és egyéb mentális gondjaid próbálod másra vetíteni, mert szerintem így próbálod kompenzálni, hogy csúnyán beégtél.

Volt itt másik hozzászóló is, ha látod esetleg a szemellenzőtől:

---------------------------

# 6

"Pontatlanul, hülyeséget írtál."

Egyébként nem. Ebben: "Az induktív előtétnél a gyújtó szakítja meg az áramkört, ami az induktív hatás miatt" legfeljebb az a két pontatlanság van, hogy nem írta bele, hogy kell az izzás, és hogy mi biztosítja az induktív hatást. Amikkel egyébként teljesen felesleges is lett volna az érdeklődőt terhelni.

---------------------------

Tehát igazat ad nekem rögtön az elején, végül pedig abban is, hogy teljesen felesleges lett volna jobban bővíteni (amit én is említettem a kontextus kapcsán, csak nem fogod fel).

Pontatlanságként említi azt is, hogy mi biztosítja az induktív hatást?

Tényleg, ugyan mi, ha nem az induktív előtét, amiről szó van? Tehát ez a része értelmezhetetlen.

Hozzád hasonlókra nagyon jellemző ez az alattomos terelés, de én ismerem ezt a típust, csak annyi, hogy te a kirívóbb esetek közé tartozol.

Beégetted magad és van képed még mindig szemétkedni, nem semmi... De szerintem te nem is érted, annyira elvakult vagy. Nem normális.

2019. júl. 26. 21:24
 26/47 Szirty ***** válasza:
56%

"végül pedig abban is, hogy teljesen felesleges lett volna jobban bővíteni"

Én úgy gondolom hogy egyáltalán nem lett volna felesleges megemlíteni mert igen lényeges részét képezi a dolognak az izzószál.

"Beégetted magad és van képed még mindig szemétkedni, nem semmi..."

Facepalm!

Akkor nem te égeted magad ezzel amiket és ahogy ide írsz ugye? LOL

Nem is beszélve a velem kapcsolatos teljesen megalapozatlan, messzemenő és hamis feltételezéseidről amiket azonnal szilárd tényként kezelsz, mert a gonosz lelkednek ezek okozzák az elégtételt.

Sose legyen nagyobb örömöd... sose! :)

2019. júl. 27. 10:08
 27/47 anonim ***** válasza:
54%

Te egy kártékony elmebeteg vagy, energiavámpír, aki mások idejét feleslegesen rabolja, témákat tesz tönkre.

De annyira buta vagy, még azt sem veszed észre, hogy a #21-ben kvázi beismerted, hogy nekem van igazam.

Hogy ismét visszarugdossalak a kiindulási ponthoz, terelőbűvész:

Tehát oktalanul próbáltál nekem ellentmondani, ráadásul továbbra is furcsa, hogy egy lényeges, ugyanakkor szakmailag egyszerű dologgal nem voltál tisztában.

Ez pedig nagyon nem ugyanaz, mint amikor én véletlenül nem említek meg valamit.

Te viszont konkrétan elárultad magad, hogy fogalmad sincs egy fizikai tényről, hiszen másképp nem írhattad volna, amit írtál.

Ennyi, ezt pedig nem tudod kidumálni, csak a kínos mellébeszélés marad számodra.

2019. júl. 27. 21:24
 28/47 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként tényleg valami elvarázsolt világban élhetsz, ha azt képzeled, hogy nekem ez öröm, hülyékkel vitatkozni, időt pazarolni.

Nem, egyszerűen csak az igazságérzet nem engedi, hogy szó nélkül hagyjak ilyeneket, amit előbb is felvázoltam.

Fórumozás a szabadidő eltöltésének egy formája, mint régen másoknak a keresztrejtvény volt hasonló, agytorna jellegű tevékenység.

Az viszont már az egésznek csak a rákfenéje, amikor mindenféle agybetegekkel, trollokkal akad össze az ember, akik csak feleslegesen fárasztják az embert, diszlexiás értetlenkedésükkel, képzelgéseikkel energiát vonnak el, kártékonyak.

2019. júl. 27. 23:00
 29/47 Szirty ***** válasza:
56%

"Egyébként tényleg valami elvarázsolt világban élhetsz, ha azt képzeled, hogy nekem ez öröm"

Elég szép bizonyíték arra amit mondtam, hogy csinálod! :)

"Nem, egyszerűen csak az igazságérzet nem engedi, hogy szó nélkül hagyjak ilyeneket"

Az nem is engedhetné, mert neked olyan nincs, ahogy az látható...

"agytorna jellegű tevékenység."

Elárulnád nekem, hogy ebben a topicban az elmúlt 15 hozzászólásod közül melyikben és mi erőltette meg az agyadat?

Talán az, hogy megpróbálj névtelenül és ok nélkül választékosan lealázni másokat miután a magad szájíze szerint értelmeztél egy hozzászólást?

A csethu zárt osztály nem elégítette ki ez irányú igényeidet?

2019. júl. 28. 10:31
 30/47 anonim ***** válasza:
54%

"csethu"

Te alázod magad ilyen megjegyzésekkel is (vagyis engem igazolsz), amit már korábban is tettél, csak eddig nem foglalkoztam vele, de kitérhetünk erre is.

Gondoltam, azt hiszel, amit akarsz, ráadásul tapasztalatból tudom azt is, hogy hasonló, beteg gondolkodású, képzelődő figurákat úgyis lehetetlen meggyőzni.

20 év netezés alatt nyilván láttam már olyat is, hogy létezik valami chat.hu, még kezdőként rá is néztem, hogy mi az?

Miután viszont én a csetek felületes világát hasonlóan megvetem, mint később a Facebook és társait, így többé már nem is kellett felkeresnem azt a címet, úgyhogy alapvetően fogalmam sincs, miről beszélsz.

Szerintem neked valami komoly gond lehet a felfogó, szövegértelmező képességeddel, ha a felvázoltakat nem bírod megérteni, ezért is vitatkozol folyton, felesleges dolgokon.

2019. júl. 28. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!