Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon eos 7d zajos kép vélemény?

Djubika kérdése:

Canon eos 7d zajos kép vélemény?

Figyelt kérdés
Canon eos 7d m va 17-50 tamron obival és valamiért zajos képet készít iso-100 napal jó fényviszonyok mellett is Ha kinagyítom a képet látszik a képzaj rendesen viszonyitva nikon d3200 al ami alsobb kategória de mégis jobb a kép ugyanazon beállításal PS el javítható tudom de akkor is én ugy gondolom ,hogy jobb képet kellene készítsen Mi lehet az ok? Valakinek véleménye? Vagy ilyet készít a canon 7d és ennyi :(

2016. máj. 16. 11:58
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat nagy segítség, rájöttem én vagyok buta a géphez de megtanulom . A gépért nem adtam 150 ezret egy fotós barátomtól kaptam kb 9000 expo van rajta (ezt mondta) nem ajándékba de nem is pénzért nekem van egy nikon d3200 és a képeket összehasonlítva nekem úgy tűnt ,hogy a nikon képe szebb jobb de lehet hogy csak beállításokon múlik ,hogy a canon jobb képet készítsen Még egyszer mindenkinek köszönöm segítő válaszokat és aki tud még segíteni szívesen meghallgatom és megköszönöm a segítséget. További gyönyörű fotókat és kellemes időtöltést!
2016. máj. 20. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!