Egy digitális kompakt fényképezőgép is képes olyan szép, éles képeket készíteni, mint egy tükörflexes?
Ne haragudj meg érte, de rád vet rossz fényt, hogy munkát vállalsz és pénzt kérsz olyan munkáért amit egy G9-el kivitelezel. Ahova nem lehet tükröst MILC-et vinni, oda okkal nem lehet, az iPhone pedig még mindig nem fényképezőgép, digitális szemetet gyártani persze jó.
A sokadgép definíciója az én olvasatomban: pici, de használható minőséget nyújtó fényképezőgép amit elvihetek nyaralásra a sokszor tizenötkilós szettáskám helyett (nálam értelmetlen mert én inkább cipelem a szettáskát ha valahova megyek, ahol még nem voltam.).
Nem akarok vitatkozni fogalmakon valószínűleg mindketten a jóról beszélünk, csak valamelyikünk rosszul fejezi ki magát, a kérdés szempontjából mindegy is , a lényeg: a kompaktok/bridgeek/MILCek meg sem közelítik a dSLR rendszerek használhatóságát, pláne gyenge fényviszonyok között. Vergődni pedig nem szokásom.
Szép fényeket!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!