Milyen kezdőknek való digitális fényképezőgépet ajánlanátok?
Én kezdetnek egy bridge gépet ajánlok, bár nem tud annyit mint egy tükörreflexes, ennek ellenére, nagyon sok auto és manuális beállítás van rajta, árban szerintem megfizethető kategória (20-40000) és kezdetnek szerintem ez tökéletesen elég. Így (ha mondhatom ezt) kicsit jobban megtanulsz magadra hagyatkozni és nem csak a gépre. (Bár minden attól függ, hogy mennyi az az összeg amit rá akarsz szánni). Én is most kezdek komolyabban ismerkedni a fotózással, nem akartam nagyon nagy összeget beleölni, a gépbe, gondolván kezdetnek tökéletesen megteszi, ha már jobban megy a dolog, akkor majd veszek jobbat (anyagi keretektől függően). Most egy Fujifilm FinePix S2800HD-t használok, nagyon meg vagyok elégedve vele! (720p-s HD videót lehet vele készíteni. Eddig kb 30000 Ft-ban van benne) itt az adatlapja: [link]
és egy kis leírás: [link] Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!