Milyen Digitális Fényképezőgépet?
Sziasztok.
Milyen Digitális Fényképezőgépet ajánlotok egy kezdőnek?
Nyaralási képeket,videókat szeretnék vele megörökíteni,olyan 20-25 ezret tudnék rá szánni.
Értem,köszi.
És a tied aksis vagy elemes? ha netán aksis akkor kb hány képet vagy hány perces videót tudsz vele felvenni?
Én még a Fuji-től nézegettem a JX-500-at a tesco-s újságban reklámozza most 19900 Ft-ért.
Ezzel csak az a baj,hogy nem digitális benne a képstabilizátor. Nem minden képed lesz éles.
Az enyémben sima újratölthető akku van,de még nem számoltam mennyit képet lehet vele csinálni egy feltöltéssel. Függ attól milyen erőset veszel.
Ennél nincs ott amit mondtam.
Nem vagyok én nagy fotomágus,csak az előző fényképezőgépemnél még erre nem figyeltem és szar képeket csinált,pedig elég drága olympus volt. Aztán kicsit olvasgattam utánna és megvettem a legolcsóbb optikai stabilizátorral szerelt panasonicot és azóta egy kezemen megtudom számolni mennyi rossz képet csinált.
áá ez az ez kell nekem ahol megmondják mi micsoda :)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!