Milyen jó minőségű, olcsóbb kategóriájú, digitális fényképezőgépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem kell spécinek lennie csak nyaralásokra vinném el megörökíteni vele az emlékeket, vagy esetleg tájképeket, portrékat fotózni vele.dec. 29. 21:43
1/5 anonim válasza:
Használj telefont. Nem vagy képben a fényképezőgéppekel.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nem vagyok jártas benne, de a telefonom kamera minősége sem valami jó, viszont én nem egy új telefont hanem egy új fényképezőgépet szeretnék venni. Tisztában vagyok vele hogy a mai csúcstechnológia miatt már sok telefon kamera minősége le körözi a fényképezőgépekét. Abban is tisztában vagyok hogy valószínűleg ugyan annyi pénzért egy telefont is kapok de szerintem sokkal izgalmasabb és különlegesebb érzés egy fényképezőgéppel fotózni. Nem szeretnék foglalkozni a jövőben fényképészettel, de szeretem és érdekel is a fotózás, viszont nem annyira hogy el kezdjem hobbi szinten, ezért szeretnék keresni egy kezdő és olcsó kategóriás fényképezőgépet. :)
dec. 30. 06:43
3/5 anonim válasza:
Szinte mindegy, milyet választasz a használt piacról. Persze már tükröset ne nagyon, MILC-eké a jövő. Én személy szerint az m4/3 rendszert használom, meg javaslom, de pénz és igény függő, hogy neked megfelelne-e.
4/5 anonim válasza:
Mindenki "olcsó" gépet szeretne meg "portrékat" fotózni, csak hogy 30 ezer forintot szánnak rá, elöszőr tisztában kéne lenni az árakkal mielőtt.
Itt a kérdező utolsó kérdése, valami filléres vackot nézett ki, neked tényleg nem való fényképezőgép.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..
5/5 anonim válasza:
"Tisztában vagyok vele hogy a mai csúcstechnológia miatt már sok telefon kamera minősége le körözi a fényképezőgépekét."
Na, te tényleg nem vagy képben a fotózás terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!