Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen jó minőségű, olcsóbb...

Milyen jó minőségű, olcsóbb kategóriájú, digitális fényképezőgépet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nem kell spécinek lennie csak nyaralásokra vinném el megörökíteni vele az emlékeket, vagy esetleg tájképeket, portrékat fotózni vele.

dec. 29. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Használj telefont. Nem vagy képben a fényképezőgéppekel.
dec. 29. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nem vagyok jártas benne, de a telefonom kamera minősége sem valami jó, viszont én nem egy új telefont hanem egy új fényképezőgépet szeretnék venni. Tisztában vagyok vele hogy a mai csúcstechnológia miatt már sok telefon kamera minősége le körözi a fényképezőgépekét. Abban is tisztában vagyok hogy valószínűleg ugyan annyi pénzért egy telefont is kapok de szerintem sokkal izgalmasabb és különlegesebb érzés egy fényképezőgéppel fotózni. Nem szeretnék foglalkozni a jövőben fényképészettel, de szeretem és érdekel is a fotózás, viszont nem annyira hogy el kezdjem hobbi szinten, ezért szeretnék keresni egy kezdő és olcsó kategóriás fényképezőgépet. :)
dec. 30. 06:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szinte mindegy, milyet választasz a használt piacról. Persze már tükröset ne nagyon, MILC-eké a jövő. Én személy szerint az m4/3 rendszert használom, meg javaslom, de pénz és igény függő, hogy neked megfelelne-e.
dec. 30. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenki "olcsó" gépet szeretne meg "portrékat" fotózni, csak hogy 30 ezer forintot szánnak rá, elöszőr tisztában kéne lenni az árakkal mielőtt.

Itt a kérdező utolsó kérdése, valami filléres vackot nézett ki, neked tényleg nem való fényképezőgép.

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..

dec. 30. 17:44
 5/5 anonim válasza:

"Tisztában vagyok vele hogy a mai csúcstechnológia miatt már sok telefon kamera minősége le körözi a fényképezőgépekét."

Na, te tényleg nem vagy képben a fotózás terén...

tegnapelőtt 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!