Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudom beállítani a...

Hogyan tudom beállítani a DC6-X3 típusú digitális fényképezőgépemet, hogy jó minőségű, szép képeket (többek között tájképeket) készíthessek vele?

Figyelt kérdés
Nem találom el a megfelelő paramétereket, hogy miféle képfelbontást alkalmazzak. Borzasztó képeket csináltam eddig vele. Hiányolom a régi Olympust, amit egyszerűbb volt használni és nagyon jó képeket csináltam vele.

okt. 14. 20:10
 1/3 Mojjo ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de alighanem sehogy. Ez a fényképező jelenleg 32 dollárért megy a Wallmart-ban, azaz kevesebb, mint 12 ezer forintért és gyerek-kameraként van hirdetve. Magyarán egy olcsó játék a gyerekeknek, hogy tudjanak szórakozni vele, pár képet lőni stb stb. Ebből jó képet nem fogsz kisajtolni.
okt. 14. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Ajándékba kaptam, arról bizonygattak jó minőségű. Erre tessék. Pedig tudták, hogy nagy szükségem volna jó fényképezőgépre. Nem első osztályúra és a legdrágábbra, de vmi jóra. Nem vették komolyan a dolgot.
okt. 14. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egy filléres vacak, az a természetes, ha vacak az eredmény is.

Mennyi pénzed van rá?

Használtban remek gépeket találni. Pl. egy vagány gép 2005-ből: mechanikus zoom (örökéletű!) kereső, kihajtható monitor, raw, stabilizátor... csapj le rá.

[link]

Nézd a képeit:

[link]

okt. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!