Ajánlanátok nekem olyan fényképezőgépet, amit lehet esőben (és hóban) is használni, és a legjobban hasonlít a Panasonic Lumix DMC-S1 12.1 megapixeles fényképezőhöz?

Figyelt kérdés
Hasonlítás alatt elsősorban a minőséget értem, tehát legalább olyan minőségű képeket lehessen vele csinálni... Továbbá USB kábellel összekötve a fényképezőt a számítógéppel egyszerűen át lehessen a fényképezőről (az SD kártyáról) másolni a .jpg képfájlokat a számítógépre... Ja és lehetőleg árban is hasonló legyen, tehát ne milliókba kerüljön...

szept. 13. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb megoldás az esővédő huzat.
szept. 14. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Parkolóőr vagy? Egy vízálló mobil is megteszi.
szept. 14. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:

#1: És az jó lenne a mostani (Panasonic Lumix DMC-S1 12.1 megapixeles) fényképezőmhöz? Mert én nem hinném...

#2: Azok elég drágák, ha jól látom... Egyébként azért kell, mert kb. havonta 1x Pestre szoktam menni kirándulni, ahol mindig fényképezek (van hogy sokat is...), és már unom, hogy mindig előre azon kell izgulnom, hogy esetleg nagy eső lesz egész nap (mint pl. tegnap), és emiatt meghiúsul a kirándulás...

Én ezt nézem ki:

[link]

Szerintetek ez milyen? A lényeg, hogy a jelenleginél ne legyen rosszabb a képminőség, és USB kábellel összekötve a fényképezőt a számítógéppel egyszerűen át lehessen a fényképezőről (az SD kártyáról) másolni a .jpg képfájlokat a számítógépre...

szept. 14. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak digitális zoom van benne, tele állásban ad normálisabb képet, utána csak romlik. Ezt egyáltalán nem ajánlom. Ha kell, egy hasonlót adok neked ingyen.
szept. 14. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:

"Csak digitális zoom van benne, tele állásban ad normálisabb képet, utána csak romlik."

Én abszolút nem szoktam fényképezésnél zoom-olni, szóval ha csak ez a legnagyobb baja, nekem megfelel...

"Ha kell, egy hasonlót adok neked ingyen."

Mármint ahhoz hasonlót, amit kinéztem? Hogyhogy ingyen odaadod?

szept. 15. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:

"Mármint ahhoz hasonlót, amit kinéztem? Hogyhogy ingyen odaadod?"

Mert a mobilom mindig nálam van és vízálló, valamint kenterbe veri a fényképezőt. Tud makrót, panorámát, éjszakai módot, lassított videót, és más egyebeket, van optikai zoom, azonnal szerkeszthetem, vagy feltölthetem, megoszthatom, és más egyebek, amit nem tud a fényképező. Ezért.

szept. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!