Mi baja a fényképezőmnek? Manuális módban éjszakai sötétségű képeket csinál fényes nappal. (Nikon D3300)
Tönkrement volna? Eddig auto módban használtam, ott a fénnyel nem volt gond, azzal igen hogy mozgó autókat csak elmosódva tudtam lefotózni. Haverom azt mondta a záridő lesz a gond, úgyhogy utánaolvastam hogyan kell beállítani, majd beállítottam 1/600-ra, hogy mozgó autókat is normálisan fogjon. Semmi mást nem változtattam, mégis az lett az eredménye ghogy olyan sötét képeket készít, mintha egy éjszakai filtert tettem volna rá.
Példák:
Mind tegnap készítettem, fényes nappal 8délután 5 óra körül), bármiféle filter vagy utómunka nélkül, ezek a nyers képek (nyilván a rendszámokat kitakartam de ennyi). Gyakorlatilag a gép tönkretette az összes képemet. Felfoghatatlan. Mi a franc baja van?
"előbb tanuljon és gyakoroljon a telefonján"
Minek? Gyakoroljon a fényképezőgépén. A fényképezőgép kezelése azon a szinten, hogy ne töksötétséget varázsoljon a kép helyett, az a nyolcadikosok szintje. Régen nyolcadikos ballagásra kapták a srácok a Szmenát vagy a Ljubityelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!