Kolman kérdése:
Nemrég telepítettem egy Hikvision 6 kamerás rendszert otthonra. A 6 közül 2 éjjel ( infránal) vibráló képet ad, nappal üzemmódban tükör tisztán működnek. Az egyik közülük elég messze van a Dvr-től (kb 70-80m). Miért csinálhatják ezt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 18:28
1/5 Szirty válasza:
Több oka is lehet.
Egy tipp:
UTP kábelen kapja a tápot, vagy külön vezetéken?
Ha az előbbi akkor sötétben a LED-ek terhelik az amúgy borzasztó vékony UTP ereket és leesik a feszültség a hosszú vezetéken.
2/5 anonim válasza:
Én is a feszültségesésre tippelek. Az én kamerám infra módban
3/5 anonim válasza:
... 35-40%-al nagyobb áramot vesz fel.
Az UTP 0,25-ös érrel ilyen hosszban minden 100 mA ejt 2 voltot.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom akkor egy hosszabitóval kiváltani a tápot és Utp-t csak a BNC videó-ballonnak használni és ha működik akkor kiépitek neki egy külön áramforrást. Köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 6. 21:32
5/5 anonim válasza:
Ha 8 eres a kábel, és csak 2 eret használsz a videónak, a többi 6 eret összekötheted 3-3 párhuzamosra a tápnak. Ha pedig 2 éren megy minden, akkor 4-4 ér párhuzamosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!