Mi lehet a gond, ha vibráló színes csíkok jelennek meg a monitoron, ha az xbox one-t bekapcsolom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az Xbox one S konzolomat több tv-n, és egy monitoron használom. Eddig semmi problémám nem volt minden tökéletesen működött, de most ha feldugom a monitorra az Xboxot, akkor vízszintes vibráló színes csíkok jelennek meg. Eddig rendszeresen használtam, semmi probléma nem volt. Próbáltam már újraindítani, 3 db új HDMI kábelt szereztem, de még mindig ugyanúgy vibrál. A monitor biztosan jó, Mert szintén ugyan azokkal a HDMI kábelekkel próbáltam, kettő laptopot és egy másik Xboxot kötöttem rá azok mind működtek. De ennek ellenére a tv-n működik az Xbox, semmi baja nincsen. Ehhez hasonló problémára megoldást nem találtam sehol, nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.2020. nov. 21. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!