Vibráló kép, csak játék közbe, de miéért?
Figyelt kérdés
Valaki videókártya ügybe tudna segíteni?vastag csíkok ugrálnak le-fel a monitoron ,de csak játék közbe.Nem ilyen ,kis villogás ,hanem olyan mintha a monitor egy része ki lenne maradva.Valami megoldás?Nem rég frissítettem a driverem (AMD) a legújabbra.Tippek?
Videókártya:R7 240
2016. nov. 4. 22:00
2/10 A kérdező kommentje:
D-sub
2016. nov. 5. 09:13
3/10 anonim válasza:
Játék közben bekapcsol a 3d, a 2d asztal lehet jó ha a 3d résznek van baja, valószínűleg hardver hiba, tedd bele vga kártyádat egy másik gépbe hogy ugyanez történik e.
4/10 anonim válasza:
A dsub átalakító az oka, nem tudsz mit kezdeni vele, majd ha monitort cserèlsz, dvi-t válassz, az nem vibrál.
5/10 A kérdező kommentje:
De ha DVI kábelt dugok a monitorba és a gépbe ,akkor el fog múlni a vibrálás?
2016. nov. 5. 15:39
6/10 anonim válasza:
Nem is értem hogy is állapítottad meg hogy a dsub átalakító rossz!?
Az csak huzalozás, mivel az analóg átalakítás megtörténik a kártyán.
Egyébként ki kell próbálni mindenhogy hogy meggyőződjm de az átalakító még sosem volt rossz!
7/10 anonim válasza:
Nem maga az átalakító a rossz, egyszerűen vibrál a kép, ha átalakítót használsz egy fullhd monitor esetén. Minden ismerősömnek ez a tünet, nekem is, cseréltem vga-t, cseréltem mindent, a vibrálás mégis csak akkor szűnt meg, amikor monitort cseréltem.
8/10 A kérdező kommentje:
DVI kábellel is ugyan ez lenne?
2016. nov. 5. 18:32
9/10 anonim válasza:
Van a monitorodon DVI? Akkor mi a bánatért használsz dsubot...
10/10 A kérdező kommentje:
Mivel ezt adták a monitorhoz.
2016. nov. 6. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!