Van egy canon objektivem 24-105mm. Még csak most tanulom a fotozàst. Egy ismerősöm azt ajanlotta hogy vegyek egy 50mm-es objektivet is. De nem ugy van h ezzel az objektivvel ami nekem van ugyan ugy tudok fotozni mint csak egy 50mm-es objektivvel?
Figyelt kérdés
Mi a különbség? Még csak most tanulom, ezért nem értem. En azt hittem h ezzel az objektivvel ugy mond több lehetőségem is van.2021. júl. 8. 15:52
31/31 anonim válasza:
Nekem van mindkettő, és baromi nagy a különbség. A 24-105 sok mindenre jó, viszonylag messzire, és viszonylag közelre is. 50mm 1,4 az viszont nagyon jó elmosott hátterű/éles hátterű képeket csinál, elképesztő minőségben. Én mindkettőt imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!