Mit tegyek ha olyan messze van a biztonsági kamera hogy mire elér az UTP kábelen az áram a kameráig nem működik? Gondolom a képjellel is ugyan ez a helyzet hogy a nagy távolság miatt gyengül a képminőség.
A kép-jel analóg, vagy digitális?
Ha analóg akkor használj árnyékolt kábelt, ha digitális, akkor építsd be egy úgy nevezett "vonal-meghajtó"-t.
#2 vagyok:
"Az Unshielded Twisted Pair (UTP) egy ÁRNYÉKOLATLAN, csavart érpáras hálózati kábeltípus a számítástechnikában. "
/Wiki
Tehát még egyszer: használj ÁRNYÁKOLT kábelt, ehhez kérj segítséget szakembertől.
#5 vagyok:
Nem a feszültség-esés a probléma, hanem a külső zavaró tényezők.
Ettől véd az árnyékolás.
"Nem, az UTP-ben megy minden
A végén meg BNC csatlakozó van"
Az UTP kábel végén van BNC csatlakozó? Ráhekkeltél az UTP-re BNC csatlakozót? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
"Ráhekkeltél az UTP-re BNC csatlakozót? Vagy hogy kell ezt elképzelni?"
Léteznek gyári átalakítók! BNC-t rá az "A" átalakítóra, onnan utp-n megy tovább, majd átalakító és BNC leágazással csatlakoztatható a kamerára, tápleválasztóval egybeépítve.
(Video jeltovábbító, jelátalakító pár Video / UTP AV-568B)
Cat 5-ös kábelekkel szokás megoldani, ezt kamos oldalakon láttam.
Mellesleg kérdező!? Ha kevés lenne a cufla azt le is tudod ellenőrizni, egy műszer ill egy 12V-os izzó kell csak.
--------------
Másik dolog, ez lenne az a vonali meghajtó?: [link] és ez mit csinál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!