Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Biztonsági kamerát akarok...

Biztonsági kamerát akarok venni, viszont nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal és arra vagyok kíváncsi hogy ez kb, mit tud? Milyen a képe stb

Figyelt kérdés

Image Sensor

1/3’’ PH3299

Resolution

1280*960

Pixel

5 Megapixel

Horizontal Resolution

600TVL

Minimum Illumination

0.5LUX

S/N ratio

≥48dB

Gamma

0.45

Frame Speed

PAL 25f/s, NTSC 30f/s

White Balance

Auto

Video Out

CVBS 1V p-p

Audio Out

Yes

Synchronization system

Inter-sync

Image Color

Color/B&W

TV Format

PAL

Power

12V 1A

Input power

DC5V-12V(with step-down AV cable)

Power consumption

80mA

A válaszokat előre is köszönöm:)

Elnézést a kérdésért, szebben fogalmaztam volna meg, viszont nem engedte:D

2016. júl. 21. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a kamera típusa szerint rákeresnél a képekre, akkor láthatnád. Így nehéz bármit mondani róla.
2016. júl. 22. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol találtad ezt, de az 1280*960 felbontás eleve csak 1,3 megapixel, de ha a vízszintes felbontás 600TVL csak, akkor még annyi sincs. Felejtsd el gyorsan.
2016. júl. 22. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Ebayen

Rendben, koszonom a válaszokat:)

2016. júl. 23. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűbb egy ilyen dolgokkal foglalkozó céget felkérni a munkára. Valamivel tuti drágább, de akkor nem lesz az, hogy fél év alatt valami tönkre megy, ebay-es szal garancia nincs rá, ha valami hiba van, magad elég nehezen csinálod meg mert nem értesz hozzá.

Manapság már nem olyan drágák ezek a biztonsági felszerelések, cégek.

2016. júl. 23. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom:)
2016. júl. 27. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!