Szerintetek lehetséges hogy a MILC-ek teljesen átveszik a DSLR fényképezőgépek helyét?
Ha igen, mennyi idő múlva következhet ez be szerintetek? Már most is rengeteg profi MILC-et használ, azonban többségben még mindig a DSLR-t helyezik előnybe, legalábbis akik munkásságát követem. Szerintetek mi várható 3-4 év múlva a profi illetve lelkes amatőr fotósok köreiben? Mi az ami még mindig a DSLR mellett szól és mi az ami a MILC mellett?
Egy APS-C DSLR-ről tervezek váltani FullFramere, azonban kissé elbizonytalanodtam, hiszen mindenhol a MILC gépek pörögnek. Mivel nem filléres dologról van szó így nem szeretnék beleugrani semmibe. Nem tanácsot kérek, hogy konkrétan mit vegyek, csupán a véleményekre vagyok kíváncsi ki hogy látja a helyzetet.
Kit érdekel a 4k videó?
A sorozat meg, hogy Stanislaw Lemet alakítsam át, a haldokló sportfotósoknak való. :D Amellett ezek még nem sorozatok. Sorozat az volt, amit ezelőtt 12 évvel egy Casio tudott, 40 kép/másodperc. Annál lehetett válogatni, hogy melyik momentum a jobb. 16 kocka/másodperc az még mindig csak az, hogy ej, ha egy kicsit előbb lett volna...
Valamit mondhatnál. :)
AF pontos? Pontosabb? Gyors? Gyorsabb? Sötétben működik?
Á, kösz.
Kicsit félrement az agyam, közben rájöttem, hogy ez az egymilliós, hát annyiért legyen is már versenyképes, sőt, győztes.
hogy is volt, hogy annyiért legyen versenyképes?
minden a kérdező által említett gép 1 millió körül, vagy fölötte van.
az 5D mark4 még mindig 1 millióba kerül újonnan, pedig már több éves modell. néhány ezer forinttal olcsóbb az újonnan megjelent R6-nál. az 1DX mark3 meg több mint 2x annyiba kerül.
az R5 kereken egy R6 árával olcsóbb, mint az 1DX mark3
1DX mark3 2 699 900 Ft (2 125 906 Ft + áfa)
R5 1 699 000 Ft (1 337 795 Ft + áfa)
R6 999 000 Ft (786 614 Ft + áfa)
5D mark4 998 890 Ft (786 528 Ft + áfa)
1DX mark2 használtan 1 millió körül van - amennyibe újonnan kerül egy 5D mark4.
(árak 220volt.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!