Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek lehetséges hogy a...

Szerintetek lehetséges hogy a MILC-ek teljesen átveszik a DSLR fényképezőgépek helyét?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyi idő múlva következhet ez be szerintetek? Már most is rengeteg profi MILC-et használ, azonban többségben még mindig a DSLR-t helyezik előnybe, legalábbis akik munkásságát követem. Szerintetek mi várható 3-4 év múlva a profi illetve lelkes amatőr fotósok köreiben? Mi az ami még mindig a DSLR mellett szól és mi az ami a MILC mellett?

Egy APS-C DSLR-ről tervezek váltani FullFramere, azonban kissé elbizonytalanodtam, hiszen mindenhol a MILC gépek pörögnek. Mivel nem filléres dologról van szó így nem szeretnék beleugrani semmibe. Nem tanácsot kérek, hogy konkrétan mit vegyek, csupán a véleményekre vagyok kíváncsi ki hogy látja a helyzetet.

2020. dec. 27. 23:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Kit érdekel a 4k videó?

A sorozat meg, hogy Stanislaw Lemet alakítsam át, a haldokló sportfotósoknak való. :D Amellett ezek még nem sorozatok. Sorozat az volt, amit ezelőtt 12 évvel egy Casio tudott, 40 kép/másodperc. Annál lehetett válogatni, hogy melyik momentum a jobb. 16 kocka/másodperc az még mindig csak az, hogy ej, ha egy kicsit előbb lett volna...

2020. dec. 31. 15:18
 32/39 anonim ***** válasza:
Én 70Dről váltottam eos R6-ra decemberben. Oltári jó, hatalmas különbség. Én a régi 100 400ast használom teleobjektívnek, és természetfotózásnál annyi előnye van ennek a gépnek az előzőhöz képest, hogy nem érdekel, hogy crop helyett FF és nem látok olyan messze.
2021. jan. 18. 16:00
 33/39 anonim ***** válasza:

Valamit mondhatnál. :)

AF pontos? Pontosabb? Gyors? Gyorsabb? Sötétben működik?

2021. jan. 18. 16:02
 34/39 anonim ***** válasza:
33 feltételezem ezt az R6-ra kérdezed, szóval válaszolok én. Nekem nagyon bejön. Oltári jól tudja követni a szemet, de ha azt nem találja meg akkor befókuszál a fejre. Elég gyorsan ráadásul. Sötétben is jó tapasztalataim vannak vele. Én meg vagyok vele elégedve nagyon. Alig várom menjek medvéket és madarakat fotózni :D. Gyorsnak meg oltári gyors, 20 képet csinál másodpercenként. Nyilván nem tudom a teljes potenciált kihasználni, mert a teleobjektívem nem valami új. De én elégedett vagyok teljesen.
2021. jan. 18. 16:12
 35/39 anonim ***** válasza:

Á, kösz.

Kicsit félrement az agyam, közben rájöttem, hogy ez az egymilliós, hát annyiért legyen is már versenyképes, sőt, győztes.

2021. jan. 18. 16:18
 36/39 anonim ***** válasza:

hogy is volt, hogy annyiért legyen versenyképes?

minden a kérdező által említett gép 1 millió körül, vagy fölötte van.

az 5D mark4 még mindig 1 millióba kerül újonnan, pedig már több éves modell. néhány ezer forinttal olcsóbb az újonnan megjelent R6-nál. az 1DX mark3 meg több mint 2x annyiba kerül.

az R5 kereken egy R6 árával olcsóbb, mint az 1DX mark3

1DX mark3 2 699 900 Ft (2 125 906 Ft + áfa)

R5 1 699 000 Ft (1 337 795 Ft + áfa)

R6 999 000 Ft (786 614 Ft + áfa)

5D mark4 998 890 Ft (786 528 Ft + áfa)

1DX mark2 használtan 1 millió körül van - amennyibe újonnan kerül egy 5D mark4.

(árak 220volt.hu)

2021. jan. 18. 17:02
 37/39 anonim ***** válasza:
47%
Ezt az okfejtést vajon miért írtad... Tán, mert nem vetted észre, hogy a 70D és az R6 összehasonlításáról volt szó... :D :D :D
2021. jan. 18. 17:30
 38/39 anonim ***** válasza:
Kijött a Sony Alpha 1, ha a valóság hozza a marketing anyagok és a korai értékelők tapasztalatait, akkor most zárul le a DSLR korszak. Gyakorlatilag az összes paraméterben olyan vagy jobb, mint a jelenlegi csúcs full frame DSLR gépek, beleértve a követő fókuszt.
2021. jan. 28. 12:10
 39/39 anonim ***** válasza:
A tegnap az más, mint a ma...
2021. jan. 28. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!