Milyen állványt ajánlotok egy DSLR fényképezőgéphez ~20 ezer alatt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan komoly fotós, inkább csak hobbi.2020. nov. 26. 13:10
1/5 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen megteszi:
2/5 anonim válasza:
Ha valami belépőkategóriás 200 ezres géped van akkor is azt rábíznád egy filléres állványra? Ezen biztos megéri spórolni?
3/5 anonim válasza:
Kicsi vagy nagy álványra gondolsz? bár gondolom állót esélytelen, h ennyiért kapj :D a masodiknak azért igaza van, h bóvli kínai álványok nem valami stabilak, de arra h az asztalon álljon arra ép elég.
4/5 anonim válasza:
Többfajta 20 ezres állványom is volt, mindtől megszabadultam. Gyakorlatban arra jók csak, hogy összecsukva használd, esetleg normál záridővel dolgozzál, aminél nem gond, ha ingadozik a fényképezőgép. Láttam olyat is, aki felhasználta máshova, mert nem akarta kidobni.
Én végül arra jutottam, hogy inkább veszek egy Manfrottot, az atomstabilan áll kinyitva is. Igaz sokkal drágább, de az életben egyszer kell csak megvenni.
5/5 anonim válasza:
Nézz körül a bolhapiacon!
Néha ki lehet fogni egész jókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!