Mire való a Tablet?

Figyelt kérdés
Mit lehet vele csinálni?

2012. máj. 25. 17:11
 211/225 A kérdező kommentje:
És be lehet állítani,hogy a letöltött alkalmazásokat a kezdőoldalra és ne a menübe rakja?
2012. júl. 1. 16:52
 212/225 anonim ***** válasza:
Nem. A menü az igazából nem is menü, hanem alkalmazás lista (app drawer). Ebből eredően itt mindenképp megtalálhatóak az alkalmazások, játékok. A főképernyőn meg az lesz amit te kiraksz. Illetve én felfigyeltem egy beállításra a Play-en, hogy mindent alapból kitesz a főképernyőre is. Ez engem mondjuk marhára zavart ezért ezt ki is kapcsoltam. Én csak a sűrűbben használtakat tettem ki.
2012. júl. 1. 17:09
 213/225 A kérdező kommentje:
És az alkalmazásokat az Androidon át lehet méretezni,hogy nagy legyen az ikonjuk,mint az iOS-on?
2012. júl. 2. 18:13
 214/225 anonim ***** válasza:
Nem, nem igazán. A widgetek méretezése megoldható, de az ikonok méretének változtatása tudtommal nem lehetséges.
2012. júl. 3. 02:45
 215/225 A kérdező kommentje:
És az operációs rendszert meg lehet rajta változtatni?
2012. júl. 5. 11:51
 216/225 anonim ***** válasza:

Mármint hogy értve? Felteszel rá egy ios-t? Vagy egy WP7-et? Mert az nem fog menni.

Esetleg ha foglalkoznak majd az adott tabbal a különböző főzött romokat fejlesztő csapatok akkor lehet lesz rá cyanogen mod vagy miui rom, de ezek is ugyanúgy android mint a gyári csak kicsit másabb.

2012. júl. 5. 14:06
 217/225 anonim ***** válasza:
80%

basszus ilyen alapok nem mennek ne is vegyél addig,főleg akkor ne ha általános iskolás vagy,én továbbtanulok már és ugye én bérlek egy albérletet haverokkal és oda viszem mert jobb rajta netezni meg skypon beszélgetni,meg szoktam rá egeret kötni és könyebb :)

Na de ha ilyen alapok nem mennek akkor nehéz lesz kezelni sőt van olyan tablet is amit ha nem jól kezeled megadja amgát vagy mindig úrjaindul de ez csak azoknál akik nem értenek hozzá.

Amúgy ha van wifi közelben akkor nem kell fizetni a netezésért és akkor a Google Playről is tudsz letölteni olyan játékokat amiért nem kell fizetni tehát ingyenes :)

Amúgy a Tablet és az okostelefon teljesen ugyan az,feltéve ha mind a kettő androidos,Tablet nagyobb én azt szeretem benne könyebb TV-t nézni vele utazáskor kényelmesebb mint egy nehezebb laptopot vinni.Jah és attól függ milyen Processzor frekvencia

1 GHz

akkor azért az már jó mert akkor már megy a GTA 3 de lehet fog menni rajta az ANDROIDOS Max Payne AML8726-M Cortex-A9 procival :)

WayteQ xTAB-80 tablet is pont ilyen van csak azon asszen nincs rajta alaból a Youtube ÉS AZT HALOTTAM hogy ha feltessszük rá a Youtubot akkor hibát ír ki és leáll de járj utánna!

(sok helyesírási hibákért bocs de most fáradt vagyok kicsit :) )

2012. szept. 24. 17:36
 218/225 WackoSheep válasza:
100%
Ez a tag tényleg ennyire hülye volt vagy csak játszotta mert a 2 oldalnál meguntam xD
2013. febr. 17. 02:17
 219/225 anonim válasza:
100%
Hát ezt érdemes volt elolvasni XD Bocsánat érte, de végig nevettem XD Először, kedves kérdező, tanuld meg az alapokat és azután kérdezz, mert tabletet tényleg nem mindenki tudja, hogy mire való, de akkor is! Remélem az elmúlt 1 év óta valamit összehoztál, hogy ne légy ennyire lemaradva a technikával. Bocsánat az előbbiért, de... agyzsibbadás végett ezt jó volt elolvasni :D
2013. nov. 7. 15:05
 220/225 A kérdező kommentje:
Végül vettem egyet,de azóta se használom.Nem tetszett.:)
2013. nov. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!