Mire való a Tablet?

Figyelt kérdés
Mit lehet vele csinálni?

2012. máj. 25. 17:11
 201/225 A kérdező kommentje:
És a zenéket is az alkalmazásboltból lehet letölteni?
2012. jún. 29. 14:28
 202/225 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy a Google a Maretet átnevezte Playe-é, megváltozott egy két dolog és így akár zenék vásárlására is lesz lehetőség. Sajnos ezek szolgáltatások egyenlőre nem érhető el Európában és még egyy darabig szerintem nem is lesz.

Tehát ha zenéket akarsz akkor azokat vagy átmásolod a gépről vagy eleve tabra töltöd le onnan ahonnan a gépre szoktál zenét töltögetni.

2012. jún. 29. 14:41
 203/225 A kérdező kommentje:
És videókat csak a Youtube-on tudok nézni,vagy máshol (pl.az Indavideón) is?
2012. jún. 29. 16:14
 204/225 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb, legvacakabb tabokkal nem érdemes ilyenekkel próbálkozni.

De egy normális tabbal simán megy más videómegosztók is.

2012. jún. 29. 16:29
 205/225 A kérdező kommentje:

Én WayteQ XTab80-at szeretnék venni.

És az olyan alkalmazást,amihez az van írva,hogy okostelefonra,azt letölthetem a tabletre is?

Itt van ez: [link]

Ezt letölthetem a táblagépre is,vagy csak okostelefonra?

2012. jún. 29. 16:59
 206/225 anonim ***** válasza:
Igazán nincs külön tabra alkalmazás meg külön okostelefonra. Ami a lényeg, hogy az eszköz megfeleljen az alkalmazás által támasztott minimális követelményeknek. Ezzel meg túlzottan nem szokott gond lenni. Az ilyen egyszerű alkalmazásoknál mint pl. amit belinkeltél meg aztán pláne nincs ilyen gond. Menni fog a tabon is.
2012. jún. 30. 01:26
 207/225 A kérdező kommentje:
A főképernyőre ki lehet rakni az alkalmazásokat?
2012. jún. 30. 20:53
 208/225 anonim ***** válasza:
Az ikonját igen, meg ha van hozzá widget akkor azt is.
2012. júl. 1. 02:55
 209/225 A kérdező kommentje:

A widget és az ikon nem ugyan az?

És s kezdőoldalon van több oldal is?Mint a menüben?

2012. júl. 1. 12:21
 210/225 anonim ***** válasza:
Nem. AZ ikon az ugyan az mint ami amit már windowsnál megszoktál, a widget viszont a kitehető minialkalmazások (jobb név nem hinném, hogy lenne rá). Ez olyan mint ami már Windows Vistától kezdve van és mutatja nagyban az órát, árfolyamot meg a proci használatot meg még ilyesmiket. Ugyan ezek megvannak android esetén is meg még jóval több is.
2012. júl. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!