Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az intelligensebb emberekhez...

Az intelligensebb emberekhez szólok, tehát nem kérek elítélést,sértegetést,sem hasonlót,rendben?

Figyelt kérdés
Mit lehetne vajon tenni egy olyan betegség ellen,ami annyira de annyira gyötrelmes..? A szeretethiányról van szó, arról a rettenetes érzésről,ami miatt egy film végén egy happy endnélis kijönnek a könnyek. Amikor meglátom hogy csókolóznak benne és minden atom-om fájdalmat érez annyira szeretném ugyanezt átélni..? Ha olyan ember vagyok aki nem gazdag akar lenni,nem luxus autót akar vezetni,nem álom villában akar élni hanem csak egy nőt,egy társat szeretne mindennél jobban? Egy nőt aki egyben a lekitársa,a barátja,és a hercegnője...aki mindennél jobban szeretne ezernyi és ezernyi ölelést és csókot...? Mit tehetnék hogy ne vágyjak a szeretetre,a törődésre? Segítsetek ebben a kérdésben barátaim...aláírás: egy 25 éves teljesen átlagos, elvileg szép szemű, és nagyon jó szívű ember... Kristóf..

tegnapelőtt 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én a legkomolyabban mondom neked hogy ez így nem lesz jó. Ha ennyire érzékeny vagy és ennyire betegesen vágysz a szerelemre, szeretetre ott komoly baj van. Írtad is hogy betegség, gyötör téged, ez már önmagában fél siker hogy beláttad hogy van baj. Most nem sérteni akarlak, meg elítélni, meg még jobban beléd rúgni mert látom hogy van bajod így is. De nézd így egy nőd sem lesz soha és akkor 10-20 év múlva még rosszabb állapotban leszel.

Amit tehetsz az az hogy keress egy pszichológust aki kicsit helyre ráz téged ebben, aztán utána lehet szépen kimozdulni ismerkedni, egy kudarcnál de még az 50. kudarcnál sem szabad feladnod.

De ezen a dolgon sürgősen változtatnod kéne mert így egy nőd sem lesz. Vagy ha esetleg lesz is, és a bőrödből kifogsz ugrani örömödben olyan nagy lesz majd a pofára esés mert úgy ki fog használni mint az állat.

tegnapelőtt 21:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak alapvető tulajdonságok ami számít.

Lehet, hogy egy nőnek nem zavaró, hogy egy lelki problémáról az elektronikus eszközök kategóriába írsz, de ezen kívül ami itt áll, fogalmunk sincs hogy a nők, akik a környezetedben előfordulnak, mit látnak benned, ami nem készteti őket közeledésre, nem éreznek vágyat irántad.

Normál esetben egy kapcsolatot fel kell építeni, nagyon ritka az az eset, amikor ennek hiányában jön létre valamilyen vonzalom.

tegnapelőtt 21:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszod,megértem amit írsz, és igen tudom,volt már pchiologusom ennél lejjebb voltam sokkal.. mára már az életben semmivel sem küzdök,nyugodtak a napjaim aránylag,nem volt mostanában semmi komoly gond szerencsére tehát jól vagyok... szóval nem akkora a baj amekkorának látszik..lehet kicsit erősen fogalmaztam..csak szeretnék egy társat ennyi..sem több sem kevesebb...de ezt csak itt írom amúgy magamban tartom. De mégegyszer köszönöm,megtiszteltél.
tegnapelőtt 21:08
 4/15 A kérdező kommentje:
3 as igen pontosan,fel kell építeni amiben amúgy mondhatni jó vagyok,van tök jó szövegem,elvileg szép szemem és egy szerintem tök jó stílusom, tehát egy alapvető pozitív önkritika. De az építést el kell kezdeni, és úgy nem lehet ha egyszerűen még csak szóba sem állnak az emberrel sem digitálisan,sem sehogy...eddig legalábbis.. én túl jó szívű is vagyok ez is szerintem gond..vagy fogalmam sincs.. tehát az építésben jó vagyok de mégsem tudom elkezdeni mert nincs hozzá partner..
tegnapelőtt 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Mit teszel azért, hogy társat találj??
tegnapelőtt 21:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Vagyis 2 es elnézést!
tegnapelőtt 21:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát az utolsó próbálkozásom mondhatni a legrosszabb módja volt,a facebook és a társkeresők..de előtte mivel szállító voltam nagyon sok felé jártam így volt sokszor lehetőségem személyesen is beszélgetéseket kezdeni és próbálkozni mert szerencsére nem vagyok félős bármikor bárkihez oda megyek..de semmi..
tegnapelőtt 21:14
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Aki annyira egyszerű, hogy az Elektronikus eszközök témába írja ki a lelki nyomorát, az nem csoda, hogy nem sikeres...
tegnapelőtt 21:36
 9/15 A kérdező kommentje:
És az ilyen söpredék mint te csak idetalál valahogy...pedig kértem hogy ne... egyébként nem is figyeltem a kategóriát mert épp azon gondolkodtam hogy hogyan fogalmazzam meg hogy az ilyenek mint te ne tudjon mibe bele kötni...
tegnapelőtt 21:51
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Látod, Kristóf, ezzel a hozzáállással van baj. Mindig mindenki más a hibás. Te sosem, te tökéletes vagy, csak senki nem ért meg.

Mindig van valami kifogás, valami magyarázat.

Részvétem a családodnak.

tegnapelőtt 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!