Az intelligensebb emberekhez szólok, tehát nem kérek elítélést,sértegetést,sem hasonlót,rendben?
Figyelt kérdés
Mit lehetne vajon tenni egy olyan betegség ellen,ami annyira de annyira gyötrelmes..? A szeretethiányról van szó, arról a rettenetes érzésről,ami miatt egy film végén egy happy endnélis kijönnek a könnyek. Amikor meglátom hogy csókolóznak benne és minden atom-om fájdalmat érez annyira szeretném ugyanezt átélni..? Ha olyan ember vagyok aki nem gazdag akar lenni,nem luxus autót akar vezetni,nem álom villában akar élni hanem csak egy nőt,egy társat szeretne mindennél jobban? Egy nőt aki egyben a lekitársa,a barátja,és a hercegnője...aki mindennél jobban szeretne ezernyi és ezernyi ölelést és csókot...? Mit tehetnék hogy ne vágyjak a szeretetre,a törődésre? Segítsetek ebben a kérdésben barátaim...aláírás: egy 25 éves teljesen átlagos, elvileg szép szemű, és nagyon jó szívű ember... Kristóf..jan. 3. 20:50
11/15 anonim válasza:
Azért, az utolsó válaszodból minden kiderült. Az is, miért kerülnek a nők.
12/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom mire célzol ezzel,vagy hogy miből vontad ezt le így látatlanból,de mégegyszer mondom az életem rendben van ilyen téren, és van aki megért a környezetemben is, és nem nem vagyok tökéletes soha nem is voltam az és nem is leszek,mert senki sem az... nem értem miért kell ilyen érzéketlen komment...foglalkozz magaddal ne ítélkezz...részvétem a te családodnak..
jan. 4. 08:20
13/15 A kérdező kommentje:
11 es te akkor megint nagy profi vagy ha ezt így megállpítottad...had adjak egy tanácsot nektek,ha nem tudtok segíteni azzal semmi baj,de akkor ne is ártsatok..csak menjetek tovább..nincs azzal baj ha nemtudsz mit mondani ami segít,de menj akkor tovább..megbántam már megint hogy ide írtam ki valamit..legyetek szerencsések,boldog új évet✌️
jan. 4. 08:24
15/15 A kérdező kommentje:
Aligha van nálam nyugodtabb,vagy mást árul el az amit írtam? Nyugi én nyugis ember vagyok😅🥱
tegnapelőtt 12:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!