Jeverezi kérdése:
A mániás bipoláris betegség mennyire veszélyes állapot?
Figyelt kérdés
Tavaly októberben diagnosztizáltak ezzel a betegséggel. Én nem tartom magamat betegnek, de orvosok gyógyszerekkel tömnek (loranxil, ypsila, szertralin) és klinikai szakpszichologushoz is el kell járnom kéthetente.
A kérdésem hogy ez mennyiben súlyos? Akár halálos is lehet?
No az öngyilkosság veszélye?
30 éves férfi vagyok
jan. 5. 15:51
1/2 anonim 

válasza:

Sajnos nagyon kiszámíthatatlan, bármi előfordulhat. Én nem mernék ezzel kísérletezni és játszadozni, menj el másik orvoshoz ha kételkedsz.
2/2 anonim 

válasza:

Nagyon veszélyes. Főleg,ha nagyon mániás az illető. Akkor magára és másokra is. Depresszios fázisba meg az öngyilkosság miatt. Én is ebbe szenvedek évek óta és gyógyszereket is szedek. Az egyik legrosszabb mentális betegség. Persze mindenkinél más. Van akinél enyhe de van akinél pokol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!