Holnapután megyek az orvoshoz (pszchiaterhez) mit mondjak neki hogy másik gyógyszert kapjak?
Figyelt kérdés
A mostaniakkal nem vagyok teljesen megelégedve úgy érzem más alternatíva kéne mégis mit mondjak az orvosnak hogy váltson antipszchiotikum ot? 33Fjan. 5. 16:28
1/24 anonim válasza:
Pont ezt. Szedd össze a gondolataidat, hogy miért nem jó a mostani gyógyszered. Nem mindenkinek válik be az első és szükséges próbálgatni, amíg kiderül melyik lesz a jó.
2/24 anonim válasza:
Pont ezt, amit nekünk is leírtál. A mostaniakkal nem vagy teljesen megelégedve.....
3/24 anonim válasza:
A panaszaidat konkrétan. Úgyis rákérdez. A "nem vagyok vele megelégedve2 nem érv.
4/24 anonim válasza:
Mond neki ezt, csak indokolt meg miért érzed azt, hogy nem jó.
5/24 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elmenni orvoshoz mert megfáztam,azt mondták kapcsolják,de végül nem csak felirtak gyógyszert,felírták a rxulti gyógyszert amitól mellékhatásaim voltak hallucináció,kedvetlenség.Mit csináljak? feb 10 re kaptam időpontot. Orvossal nem tudok beszélni.
jan. 7. 16:44
6/24 anonim válasza:
Saját magadat szabotáltad azzal, hogy nem mentél el az időpontra. A megfázás nem indok. Ha olyan zavaró a mellékhatás, hogy nem akarod szedni, akkor kizárólag orvos írhat fel másikat, vagyis mindenképp beszélni kell vele akár úgy is, hogy időpont nélkül odamész. Nem hagyhatod abba orvos nélkül.
7/24 A kérdező kommentje:
De már nem szedem ezt a Rxulti gyógyszert november közepe óta csak én felirattam...
jan. 7. 17:52
8/24 anonim válasza:
Akkor semmit nem szedsz? És akkor most hogy vagy? Mire kaptad a gyógyszert?
9/24 A kérdező kommentje:
De szedek ketilept prolong 200mg Amitrex 800 mg Scippa 15 mg és Rivotrilt
jan. 7. 17:59
10/24 A kérdező kommentje:
Bocs a ketilept prolong bol 400mg ot
jan. 7. 17:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!