Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Holnapután megyek az orvoshoz...

Holnapután megyek az orvoshoz (pszchiaterhez) mit mondjak neki hogy másik gyógyszert kapjak?

Figyelt kérdés
A mostaniakkal nem vagyok teljesen megelégedve úgy érzem más alternatíva kéne mégis mit mondjak az orvosnak hogy váltson antipszchiotikum ot? 33F

jan. 5. 16:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
És amióta abbahagytad, azóta nincsenek panaszaid? Mire kapsz ennyi gyógyszert? Ha abbahagytad és ettől nem lettél rosszabbul, akkor mi a kérdés? Akkor nem kell alternatíva, mert szedsz 3 másikat.
jan. 7. 18:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tünetmentes sokat szorongok
jan. 7. 18:24
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát a rxulti nem arra való, úgyhogy azon nem segítene. Mi a diagnózisod?
jan. 7. 18:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Paranoid Skizofrénia meg még jó pár diagnózis így nem tudom fejből
jan. 7. 18:42
 15/24 anonim ***** válasza:
A ketilept skizofréniára is való, szóval nem vagy skizofrénia-gyógyszer nélkül. Ha eddig kibírtad két hónapja, akkor már kibírod februárig. De honnan tudod, hogy annak a mellékhatása volt?
jan. 7. 18:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Mert amikor szedtem a Rxulti t csak akkor voltak ezek a tünetek
jan. 7. 18:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Ki lett váltva a gyógyszer szerinted szedjem?
jan. 8. 16:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát, ha zavaró mellékhatásai vannak, és elvagy anélkül is, másik antipszichotikummal, a szorongáson meg úgyse segítene, akkor ne.
jan. 8. 17:36
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem lehetne esetleg lefelezni a gyógyszert? úgy 0,50mg van olyan kiszerelés csak magyarországon nincs.
jan. 8. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz azzal is.
jan. 8. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!