Van olyan digitális toll, amelyik többféle márkájú eszköznél is működik?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy digitális tollat, de nem tudom, hogy van-e olyan, ami nem csak egy márka eszközeihez jó. Elsősorban két eszközhöz használnám, egy iPadOS 18-hoz és egy Xiaomi Redmi 12 telefonhoz.
Valami nem nagyon drágát szeretnék, de nem tudom, mik a megbízható oldalak, estleg valaki vett már hasonlót valahonnan?
nov. 7. 22:25
1/1 anonim válasza:
Nem minden eszköz támogat ilyen tollakat, pl. a telefonok döntő többsége nem, és egységes szabvány sincs. iPad-hoz kaphatsz nem Apple által gyártott tollat, ami nem tudom, mennyivel rosszabb, főleg ha jóval olcsóbb, de a Xiaomi telefonhoz (ahogy más hasonló érintőképernyős eszközhöz is) csak kapacitív elven működő, azaz nem túl kényelmes, tompa, viszont olcsó toll használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!