Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A lenovo tabletek jók? Megéri...

A lenovo tabletek jók? Megéri venni?

Figyelt kérdés
Es ha igen, melyik a legjobb?

okt. 30. 16:02
 1/4 Mad Max2 ***** válasza:

Eddig 1 Lenovo notebookom volt

Tény hogy nem egy drága üzleti célra gyártott darab volt, nem is került sokba de...

Másfél év után elkezdett, repedezni a müanyagház, a zsanér környékén.

2 évesen teljesen "szétesett" gyakorlatilag

Maga a hardver rész müködik amugy de a gép azóta is a szekrény mélyén dekkor ahova bebasztam.

Utána vettem egy asust na az eddig bírja, pedig az is olcsógép volt

okt. 30. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem Lenovo M10 Plus 3rd gen tabletem van. Nagyon szeretem, szép a kijelzője, lazán megtudok nézni 3 filmet egy töltéssel, ha iskolában használom akkor 3-4 naponta kell töltenem.

Laptopból nekem egy ThinkPad T60 van, kb 18 éves, köszöni szépen jól van. Nyilván már 5 éve nincs használatban, de nem ment tönkre, és gyári akksija van még.

okt. 31. 01:38
 3/4 anonim ***** válasza:
fėrjemnek vettem lenovo p10 tabletett 2 ėve és nagyon jó utazåshoz használja vagy itthon ha kábeles nett nem müködik.
okt. 31. 06:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Régen volt egy Lenovo TAB 4-em, pontosabban a mai napig megvan, hibátlanul működik és gyors, csak Android 7-nél újabbat nem futtat, ezért cseréltem. Szerintem jó márka, sokáig bírta, és még bírná is, csak én váltottam újabbra.
nov. 3. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!