Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A széfem alap kódját, hogyan...

A széfem alap kódját, hogyan tudnám törölni?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémával állok szemben, hogy rendeltem egy ilyen széfet

[link]

de nem igazán tudom elérni a kívánt eredményt😅. Az elején az alapértelmezett kódja az '123456' amit egyszerűen megváltoztathatunk, és meg is tettem, eddig tökéletesen is működik, normálisan kinyíllik az új kódra, azonban a régi kódot hogy '123456' ugyanúgy elfogadja. Nem találtam rá megoldást. Esetleg van aki tudja mit kell ilyenkor tenni? Előre is köszi.

ma 10:58
 1/5 b1812567 ***** válasza:

A forgalmazót kérdezném meg.

A jövőre nézve jó tanács, hogy elektronikus széfet nem veszünk, legalábbis ebben a kategóriában.

Nem véletlen, hogy nincs köztük Mabisz minősítésű.

ma 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értek hozzá, inkább csak a méretre mentem, elfutni is nehezebb legyen vele😅. Egyébként ezt leszámítva tök megfelelne nekem, de ha ez tényleg egy hiba és nem én vagyok a hülye akkor teljesen értelmét veszti. Minden esetre felvettem a kapcsolatot már a forgalmazóval is.
ma 11:50
 3/5 Wambach-Bukosza Karcsi válasza:
Tehát akkor ilyen van a szomszédnak . értem . 🐕🤣😅.
ma 12:35
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem tudom, mit olvastál, én csak találomra belenéztem egy számzáras PDF-be és mit látok?

Két nyitókódot tárol, az első csak akkor megy ki a memóriából, ha egy másodikat is egyénileg tárolsz.

Kettő azért, ha egyiket elfelejtenéd, hátha a másik megmarad a memóriádban.

Tehát lényeges, hogy amit beleírsz, azt ne felejtsd el, különben csak gyári megoldás lehetséges, panelcsere vagy vezetékes programozás.

ma 12:43
 5/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Illetve később láttam, hogy nem ilyen vészes a helyzet, ha kulccsal is nyitható, a belül lévő gomb használatával új kódot adhatsz meg.

Egyik a személyes kód, másik a mesterkód, mindkettőt le kell cserélni, a gyári alap helyett másikra.

ma 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!