Létezik ilyen légkondicionáló (klíma)?
Aminek nincs kivezetőcsöve (tehát nem kell hozzá sem falat fúrni, sem az ablakon nem kell kivezetni semmit), nem igényel sem jeget, sem hideg vizet?
És mondjuk csak hálózati áramot igényel.
Szeretném, ha belinkelnétek terméklapokat, honnan érdemes venni.
Ha esetleg nem létezik ilyen, akkor miért nem?
Köszönöm szépen előre is.
Köszönöm az infót, most hallok először a monoblokk klímákról, mint látom, ezek a külső egység nélküli klímák.
És amikor megláttam az árait (minimum 4-500 ezer Ft), egy pillanatra azt hittem, ezek azok, amikre gondoltam.
Sajnos, kell hozzá két bazi nagy lyukat fúrni, amit pl. itt a
dokumentum 6. oldalán részleteznek.
Így van, olyat szeretnék, mint egy állólámpa, bedugom a konnektorba és rendesen hűt, mindenféle csövezés nélkül.
De akkor ilyen nem létezik.
Értem, köszönöm szépen a válaszokat.
Kénytelen leszek jövő nyárra venni egy normál (külső és belső egységes) klímát, addig pedig kibírom talán valahogy.
(Hirtelen az jutott eszembe, ha az emberi test körüli hőmérséklet 37 fok fölé emelkedik, a szervezet hűtő üzemmódba kapcsol. Nem tudom, hogyan működik. :) Mindegy.)
"ha az emberi test körüli hőmérséklet 37 fok fölé emelkedik, a szervezet hűtő üzemmódba kapcsol. Nem tudom, hogyan működik. :)"
Izzadással. A párolgás hőt von el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!