Létezik ilyen légkondicionáló (klíma)?
Aminek nincs kivezetőcsöve (tehát nem kell hozzá sem falat fúrni, sem az ablakon nem kell kivezetni semmit), nem igényel sem jeget, sem hideg vizet?
És mondjuk csak hálózati áramot igényel.
Szeretném, ha belinkelnétek terméklapokat, honnan érdemes venni.
Ha esetleg nem létezik ilyen, akkor miért nem?
Köszönöm szépen előre is.
De miért nem?
Annyi mindent kitaláltak már, akkor ezt miért nem?
#3 Szerintem az energiamegmaradás törvénye miatt nem létezik ilyen. Azzal a hő energiával valamit csinálnia kell a gépnek, amit "kiszed" a levegőből. Legegyszerűbb, ha kitolja egy csövön a szobából. Elektromossággá alakítani vagy eltárolni szerintem elég bonyolult, ha nem lehetetlen.
De tök jó lenne, ha lehetne ilyen kis energiakockát csinálni belőle, amit elraksz a szekrénybe, aztán majd télen előveszed és fűtesz vele. :)
#5, Így van, olyasmire gondoltam. Az alacsonyabb hőmérséklet az anyag alacsonyabb energiaszintű állapota. És ha az anyag alacsonyabb energiaszintű állapotba kerül, energia szabadul fel. Pl. fény vagy elektromos áram.
(Persze lehet, ez butaság itt, de érzésem szerint kéne lennie megoldásnak.)
Ami normálissan hűtsőn, ahhoz kell a kivezetés!
Pont ahogy fentebb is írták a meleg levegőt le kell cserélni és azt csak kivezetéssel tudod! Plussz a belső párával is kella gépnek kezdeni valamit.
Próbálkozhatsz több mindennel, jó reklámokat adnak egy-egy készülékenek, de csak pénzkidobás lesz!
#7, én is csak annyit tudok.
De érzésem szerint mégis kéne lennie megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!