Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik ilyen légkondicionáló...

Létezik ilyen légkondicionáló (klíma)?

Figyelt kérdés

Aminek nincs kivezetőcsöve (tehát nem kell hozzá sem falat fúrni, sem az ablakon nem kell kivezetni semmit), nem igényel sem jeget, sem hideg vizet?

És mondjuk csak hálózati áramot igényel.

Szeretném, ha belinkelnétek terméklapokat, honnan érdemes venni.

Ha esetleg nem létezik ilyen, akkor miért nem?

Köszönöm szépen előre is.

júl. 20. 10:08
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Igen, úgy látom én is sajnos.
júl. 24. 15:12
 42/55 anonim ***** válasza:

Valóban, ehhez is kell csövezés, nem is mondtam hogy nem, inkább a Kérdező informálása volt a cél, hogy láttassam, hogy sajnos csövezés nélkül ez egyszerűen a fizika alaptörvéyszerűségei miatt kivitelezhetetlen. Ha megoldható lenne, szerintem csak olyan klímákat gyártanának, mint amire a kérdező vágyik. Ki a franc akarná szétfúrni, vésni a házat, vagy vergődni az ablakklimával a movilklíma elefántormány-csövével. Megvennénk egy dobozt, hazavinnénk, bedugnánk a konnektorba és máris hűvös lenne a lakás.

Ez kb olyan, mintha kimondottan belsőégésű motoros autót akarnánk gyártani kipufogó nélkül.

júl. 24. 16:14
 43/55 anonim ***** válasza:

A kérdező olyant szeretne mint egy állólámpa. Bedugod a konnektorba és hűt.

Hiába magyarázzuk itt már neki régóta hogy ilyen nincs, mert a mai ismereteink a fizikáról még nem tartanak ott hogy tudjon az emberiség ilyent berendezést csinálni, nem hiszi el.

júl. 24. 16:51
 44/55 anonim ***** válasza:
Ha lehetne ilyen, akkor senki nem gyártana bonyolultabbat.
júl. 24. 17:15
 45/55 anonim ***** válasza:
A logikus érvek sem győzik meg.
júl. 24. 17:18
 46/55 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért foglalkozol velem, mit hiszek el és mit nem.

A kérdésre már válaszoltál ahogy tudtál, ennyi.

Sejtettem én már a kérdés feltevése előtt hogy még nem létezik ami nekem kéne, de nem voltam benne biztos.

júl. 24. 22:37
 47/55 A kérdező kommentje:
(Előbbit a 17:18-as válaszolónak címeztem.)
júl. 24. 22:39
 48/55 anonim ***** válasza:
Milyen állólámpa hűt? Kell nekem is :D
júl. 25. 10:57
 49/55 Hintalow ***** válasza:
Hajrá öcsi, csapassad, Isten majd kiválogatja az övéit :D
júl. 25. 11:52
 50/55 anonim ***** válasza:
Csatornamentes, illetve monoblokk klímaberendezés néven léteznek olyasmik, amik a legközelebb állnak a kérdező igényeihez, bár ezek sem 100%-ban nyújtják.
aug. 7. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!