FI relé nullázó nélkül? Működik? Hogyan van bekötve?
Egyik ismerősnél felraktak egyet. Náluk nincs nullázó, nagyon régi ház.
Így hogyan működik a fi relé?
"Én viszont kifogásoltam amit írtál, mire igencsak "gerinces" módon nekem estél."
Mi köze ennek gerinchez? Te magad írod, hogy te magad kifogásoltad. Akkor kinek kellett volna címeznem? Sama Lukone-nek?
A fő baj az, hogy hülyeséggel kifogásoltad. Én meg a hülyeség szerzőjének címeztem értékelésemet. És ki az, aki hülyeséget írt? Te. A kör meg így zárult be.
"Mi köze ennek gerinchez?"
Hát az hogy barom üzemmódban válaszolsz.
"A fő baj az, hogy hülyeséggel kifogásoltad."
A saját szöveged sem vagy képes értelmezni?
Azt amit leírtál. Nem azt amire közben gondoltál...
"Akkor kinek kellett volna címeznem?"
Nekem azzal nincs problémám hogy nekem címezted a választ. Nem tudom hogy merült fel ez a kérdés.
Az áramvédő fedővédelem, azaz szabályosan kivitelezett rendszerre lehet rátenni, ami egyébként nélküle is működik. Ezzel fokozható a biztonság.
A védővezetős megoldás ma már alapkövetelmény. Lakóépületekben max. 6 évente kellene végezni érintésvédelmi felülvizsgálatot, illetve rendelkezni kellene érvényes megfelelő minősítésű jegyzőkönyvvel.
Nem hiszem el hogy ezt hivatalosan bárki aláírná.
A többi pedig smafu.
A tulaj/üzemeltető a személyi felelős azért, hogy a villamos hálózat rendben legyen. Neki kell intézkednie a megfelelő állapot érdekében.
Bele lehet futni csúnya dolgokba, és a bíróságon nem azt fogják kérdezni hogy a gyakorikérdéseken mit mondtak.
Gondatlan veszélyeztetésért simán lehet letöltendőt kapni. Még akkor is ha az előző tulaj csinált valamit, a szomszéd, a haver, vagy a nagybácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!