Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A WV Bora tolató lámpájában...

A WV Bora tolató lámpájában lévő 2-2 izzó egy biztosítékon van e ? Ugyanis a két szélső izzó nem világít próbáltam izzó cserével a biztosíték ami a tolató lámpához tartozik az jó . Valaki tapasztalt e hasonlót ?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Elmondom az alapokat.

A tolatólámpa egyik pólusa a testhez van kötve, az autó fémszerkezetéhez, ez a negatív pólus. A pozitív, az akku felől jön, egy biztin át amit sikeresen megtaláltál, rá egy kapcsolóra a váltón. Ha a váltó megnyomja a kapcsolót, akkor meg tovább a pozitív 12v a lámpák felé.

Szóval még nem néztél meg mindent. A tuti módszer az, hogy egy darab vezetékkel áthidalod a 12v-ot a tolatólámpák foglalatára, ha úgy világít, akkor mehetsz a kapcsolót megnézni a váltón. Ha vezetékkel áthidalva nem világít, addig kell barkácsolnod a lámpák körül, míg helyre nem jön.

2023. febr. 18. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
1/1 közben véletlenül már rájöttem a tolató lámpák szélső izzója amikor világít akkor piros színűen világítanak most elő vettem a könyvet hogy azok mire szolgálnak . A másik miatt meg azért mert a jobb oldalon elment a világítás . Már az összes biztosítékot meg néztem de a mellettük lévő számozásokról és ábrákról nem tudok rá jönni hogy hol van a hiba most a neten próbálom meg nézni hogy azok a kis ábráák a számozáson kívül mit ábrázolnak. A tanácsodat a tolató lámpával kapcsolatban köszönöm szépen !
2023. febr. 19. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!