Miért csapja le a biztosítékot az elektromos radiátor?
Túlterhelted a hálózatot…ha szeretnél egyszerre ennyi mindent használni, tudod bővítetni
(“Amper bővítés” keress ra) így nem fogja lecsapni többet
Valami nagyobb fogyasztóval együtt ment.
Gondolom 1 fázis 16 ampered van, azt nem nehez túllépni...
"piros fényt láttam a kijelző mögül"
A gépben van valami kötés kimelegedve, vagy valami kábel zárlatos. Hozzáértővel nézesd meg.
Bedugva (nem csak bekapcsolva, beduva se!!) ne hagy őrizetlenül, ne aludj mellette!
Ha mégis, akkor a végrendeleted add oda valakinek, hogy ne égjen el a lakástűzben!
Köszönöm a válaszokat!
5 - Az első eset óta, csak akkor megy a radiátor, ha a közelben vagyok. Még érvényes a jótállása (kb. fél éve vettem), úgyhogy visszaküldöm javításra. Remélem, utána már nem lesz vele gondom. :)
"Ha mégis, akkor a végrendeleted add oda valakinek, hogy ne égjen el a lakástűzben!"
Csak megjegyezném, manapság már "felhőbe" lehet tenni azt is. Közjegyző, végrendeletek országos nyilvántartása (VONY). Az biztosan nem vész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!