Hogyan kell kicserélni ezt a biztosítékot?
Figyelt kérdés
Balról az 5. biztosítékom tönkrement. Hogyan tudom leszedni erről a sorról? Le kell hozzá szedni a többit is, vagy valahogy külön is lepattintható? Úgy látom, az összes valami fém sínre van szerelve, ami hátul középen fut végig. De nem tudom, hogy vannak rá rögzítve.
2023. febr. 9. 15:51
1/5 anonim válasza:
alul van egy kis fül
mint ezen az a fekete: [link]
azt kell csavarhúzóval lehúzni és felfelé kibillenteni a sínről a kismegszakítót
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló írja, kis rugós patent rögzíti, azt kihúzod és lejön a kalapsínről.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2023. febr. 9. 17:08
4/5 anonim válasza:
Úgy kell leszedni hogy hívsz egy villanyszerelőt.
Vagy előbb írj végrendeletet. 😇
5/5 A kérdező kommentje:
Hívtam. Mind a 4-et, akit ezen a környéken találtam. Egyik se vállalta (vagy végül nem jött el). Az egyik azt mondta, ő már "túl nagy ember lett" ilyen munkákhoz. Ő legalább őszinte volt. A többi nem mondott ilyet, de érezni lehetett.
2023. febr. 10. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!