Hogyan derül ki egy ceruzaelemről, hogy lítiumos-e, ha nincs ráírva? Ha "alkali" felirat van, az nem lítiumos? Mind2 használatos ugyanazon készülékhez?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 00:33
41/43 A kérdező kommentje:
"Az hogy kevered nem a lítiumosságból derül ki, hanem ahogy a "ceruza elem" megnevezést használod."
Dehogy is. Ezek szerint te magad linkelted, hogy NEM ÚJRATÖLTHETŐ. Oda van írva a linkhez, a ceruza alakú elemhez. Akkor hogy lenne mégis akkumulátor?? Az akkumulátor újratölthető, de ami a linken volt, az
lítiumos NEM ÚJRAtölthető!
Következésképp lítiumos ceruzaelem.
2022. dec. 30. 00:38
42/43 Szirty válasza:
"én még életemben nem láttam olyat hogy egy készülék 3.6v/elem feszültséget igényeljen"
És akkor bizony olyan nincs is... :)
A 3.6V-os AA elemet meg azért gyártják és árusítják, mert hátha valaki belerakja valamibe 1.5V-os elem helyett?
43/43 Szirty válasza:
"Következésképp lítiumos ceruzaelem."
Igen. Ezt írtam ott én is a link mellett.
Mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!