Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy van ez? a 220 v tos...

Hogy van ez? a 220 v tos ugyanazon hálózaton internetet vezetni?

Figyelt kérdés
Valahol hallottam ilyesmit félfüllel!
2021. okt. 4. 14:28
1 2
 1/15 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Talán ilyesmiről hallottál.

[link]

2021. okt. 4. 14:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de vannak készülékek amik erősen zavarják és lassítják, illetve nagyobb épületekben nem annyira működik jól.
2021. okt. 4. 14:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Power Line Communication néven keress rá. Igaz nagyon rövid de indulásnak nem rossz irány: [link]
2021. okt. 4. 15:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen, van is itthon de ultra gagyik...a sebbességet lecsökkentik a felére. És egy távolabbi helyen már jóesetben negyede. Ahhoz képest nem tud annyit amennyit elvártam.
2021. okt. 4. 15:38
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha spéci elvárásaid nincsenek, és nem a legolcsóbbat veszed akkor használható lesz.

Függ a lakás kábelezésétől is. Ha valami kontár villanyszerelő volt az nem fog segíteni a helyzeten. Az éppen működő villamos berendezések is rontanak a hatásfokon, zavarhatják a jelet. Olcsóbb eszközöknél meg is tud szakadni a kapcsolat. Eszközökre írt sebesség elméleti maximum, de ettől még nem az olcsók a jók. Nekem van és elégedett vagyok teljesen. Annyi sávszélességet átvisz amennyi bőven elég.Kábelezés olcsóbb lehet csak macerás meg szét kell vésni a lakást... Ez így elegánsabb... Netezni youtubozni, netfixezni tökéletes.

2021. okt. 4. 15:45
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
A wifi megette reggelire, a sima LAN hálózatok sebességének pedig a töredékét sem tudta hozni sosem. Egy félresikerült technológia.
2021. okt. 4. 16:33
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 Megfelelő vezetékes hálózat esetén nincs vele gond. Wifi addig versenyképes ameddig nincs fal közöttük. 5G nél egy fal elválaszt a sebességtől is. Stabil kapcsolatról Wifi esetén nem beszélhetünk. egy 10 emeletes házban már ott tartanak hogy egymást zavarják a hálózatok. Kihúzott kábeles hálózat a tuti megoldás mindig is.
2021. okt. 4. 16:50
 8/15 anonim ***** válasza:

Nincs gond vele, egyszerűen csak lassú és drága, a 4K és főleg a lassan mindennapossá váló 8K esetén alkalmatlan. A valós sebesség 50-200 Mbit között van, ami pl a Cat6 10 Gbit valós sebességéhez képest elenyésző.

Ekkora különbség miatt már megéri stukkó, szegély vagy kábelcsatorna mögött vezetni az ethernet kábelt. A cat8 45 gigabites sebességéről még nem is beszéltünk...

2021. okt. 4. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

4k? Mindennapos 8k? Hol merre melyik bolygón?

Cat6 10GBit? Melyik szolgáltató tudja? Ide vele de izibe :)

Cat8? Na most már mond el melyik internetszolgáltató köti be hozzád mert nekem is olyan kell :D Mi a fax ra még nem tudom de kell :)

8k poreszre jó lesz :D

Pláne ezeket melyik wifi képes stabilan hozni az is érdekelne :)

Nem nem az elméleti nem érdekel...

Budapesten meg sok felé csak ADSL van még mindig...

2021. okt. 4. 17:24
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne védd a 10/100 vackod, nem érdemes. Itt falun is gigabitet tol a Telekom, az pedig kiröhögné a 230V-os szart. Még a Cat5e is necces. 2022 lesz lassan, nem 2010.
2021. okt. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!