Hogy van ez? a 220 v tos ugyanazon hálózaton internetet vezetni?
Talán ilyesmiről hallottál.
Ha spéci elvárásaid nincsenek, és nem a legolcsóbbat veszed akkor használható lesz.
Függ a lakás kábelezésétől is. Ha valami kontár villanyszerelő volt az nem fog segíteni a helyzeten. Az éppen működő villamos berendezések is rontanak a hatásfokon, zavarhatják a jelet. Olcsóbb eszközöknél meg is tud szakadni a kapcsolat. Eszközökre írt sebesség elméleti maximum, de ettől még nem az olcsók a jók. Nekem van és elégedett vagyok teljesen. Annyi sávszélességet átvisz amennyi bőven elég.Kábelezés olcsóbb lehet csak macerás meg szét kell vésni a lakást... Ez így elegánsabb... Netezni youtubozni, netfixezni tökéletes.
Nincs gond vele, egyszerűen csak lassú és drága, a 4K és főleg a lassan mindennapossá váló 8K esetén alkalmatlan. A valós sebesség 50-200 Mbit között van, ami pl a Cat6 10 Gbit valós sebességéhez képest elenyésző.
Ekkora különbség miatt már megéri stukkó, szegély vagy kábelcsatorna mögött vezetni az ethernet kábelt. A cat8 45 gigabites sebességéről még nem is beszéltünk...
4k? Mindennapos 8k? Hol merre melyik bolygón?
Cat6 10GBit? Melyik szolgáltató tudja? Ide vele de izibe :)
Cat8? Na most már mond el melyik internetszolgáltató köti be hozzád mert nekem is olyan kell :D Mi a fax ra még nem tudom de kell :)
8k poreszre jó lesz :D
Pláne ezeket melyik wifi képes stabilan hozni az is érdekelne :)
Nem nem az elméleti nem érdekel...
Budapesten meg sok felé csak ADSL van még mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!