Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyi esély van rá, hogy...

Mennyi esély van rá, hogy otthoni szolgáltatások ki- és bekötése ugyanazon a napon történjen?

Figyelt kérdés

Otthagyom a Digit, aminek itt van a kábele, amit nem szeretnék elvágni, és átmegyek a Telekomhoz.

Budapesti kisebb lakótelep, ha számít.

2022. szept. 6. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kábelt cserélnek.

A telekomos bekötés pedig 2-5/3-5 munkanap minimum, de 15 a max határ, ha jól tudom.

A digi meg nem tudom, hogy mennyi idő alatt jön ki, bár az is lehet, hogy csak a boxot kell leadnod, fogalmam sincs, hogy ott mi a menet..

2022. szept. 6. 08:42
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ritka nagy mazochistának kell lenni, hogy valaki Digitől menjen át Telekomhoz.

Telekom drágább, vacak eszközt ad, nem tudod egyszerűen bridge módba tenni a routerüket, ráadásul a TV-nél mindenképpen kell a hülye set top box, mert IPTV, míg a Diginél nincs box.

De amúgy nem valószínű, hogy pont egy napon legyen a ki- és bekötés. Nem is lényeg, ha az újat bekötik, a régit nem használod és annyi.

2022. szept. 6. 09:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont az IPTV miatt mennék a Telekomhoz. Nincs gond a Digivel sem, csak egyrészt nem tetszik az új tulajdonos (4iG), másrészt az említett IPTV-n könnyebb műsorokat felvenni, egyszerre több csatornáról is lehet emlékeim szerint, nem kell jóval korábbra programozni, hogy biztos meglegyen az eleje (néhány adó hajlamos korábban kezdeni), ilyesmi. Persze tudom, hogy vannak korlátozások pár adónál, pl. felvett anyagban nem lehet előre tekerni. Nem is feltétlenül drágább. De még nem végleges a döntés.
2022. szept. 6. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:

A 4iG nekem sem tetszik. Meg az, hogy megszüntették a Digi csatornákat, de szerencsére bejött helyettük pl az Animal Planet.

A felvétel nem tudom, miért ilyen fontos, de nekem simán a TV fel tudja venni Digiről az adást, minek oda még egy box is?

Meg azt ugye tudod, hogy a set top boxon felvett cuccot csak azzal az STB-vel tudod visszanézni, míg Diginél akár egy saját DVB-C tunert is ráköthetsz és akkor azzal úgy veszed fel, hogy bárhol meg tudod nézni.

2022. szept. 6. 10:46
 5/10 A kérdező kommentje:
A felvétel nekem nagyon fontos, egy csomó film most is arra vár a HDD-n hogy megnézzem (nyilván a tévé veszi fel nekem is), és megállítom az élő adást, bár ehhez külön fizetni kell majd. Igen, tudom, hogy ha veszek egy halom pénzért külön speciális tunert, mert erre nem mind alkalmas, úgy vehetem fel az adást, hogy bármin meg tudom nézni, de ez most nem érint/érdekel. Jó az Animal Planet ugyan, de ez 3 másik ismeretterjesztő, és több más csatornába került. A FilmBox-ot hadd ne minősítsem...
2022. szept. 6. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát, filmeket simán le is tölthetsz. Kevés olyan műsor van, amit nem lehet letölteni és értelmes is, hogy felvedd.
2022. szept. 6. 11:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam "simán" letölteni.
2022. szept. 6. 11:04
 8/10 Szirty ***** válasza:

Velem már előfordult.

Azzal a különbséggel hogy a szolgáltató azonos volt, csak a szolgáltatás változott és a kikötés/bekötés sorrendje fordított volt :-/

2022. szept. 6. 14:32
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 Úgy könnyű :)
2022. szept. 6. 15:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. szept. 7. 12:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!