Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy komolyabb...

Miért van az,hogy komolyabb webshopnál rendel az ember valamit és ki van írva,hogy raktáron utána várja az ember mikor érkezik rákérdez és azt mondják az egyik termék már raktáron van a másikra még várni kell?

Figyelt kérdés
Én úgy rendeltem két terméket,hogy az volt írva mellé,hogy raktáron akkor ez megtévesztés mert akkor mégsem volt raktáron ha várni kell rá.

2022. jún. 13. 13:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

9/

10 esnek van igaza mert már tőlem is kérdezte meg webshop a sok várakozásra tekintettel,hogy mi legyen.

2022. jún. 17. 11:16
 12/22 anonim ***** válasza:

És hol dolgozol 10-es? Mert majd akkor onnan rendelek. Még sosem találkoztam ilyennel.... kivéve az ebike.hu-nál. Ott normális srácok dolgoznak. Egyébiránt ez a webshop ahonnan kérdező rendelt biztos nem olyan mint a tiétek 10, mert írja, hogy múlt héten rendelt, ma meg e hét péntek van. Lett volna egy hetük felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, de láthatóan nem tették. Viszont ha valaki annyira bamba, hogy nem veszi észre, hogy leszarják és ide írogat ahelyett, hogy a telefonon ülne, akkor nem tudom sajnálni.

A másik aspektusa a dolognak, hogy a rendelős, kiszállítós buli ilyen. Van benne szivás faktor. Az egyszeri vásárlónak fogalma sincs arról, hogy a megrendelésre kattintva mennyi rendszernek és mennyi embernek kell egyszerre és jól együttműködnie, hogy a csomagja odaérjen MÁSNAPRA.

2022. jún. 17. 11:33
 13/22 A kérdező kommentje:

12/

Nem vagyok bamba mert folyton írogatok nekik az egér meg van de az egérpad még nincsen,még most sincs raktáron.Ennyi idő után megkérdezhették volna meg ennyi levél után,hogy akkor most mi legyen.

2022. jún. 17. 11:53
 14/22 A kérdező kommentje:

12/

Tisztában vagyok a dolgokkal nem most kezdtem a vásárlást és már volt pár vitám webshopokkal termék meghibásodással kapcsolatban is ami alól kiakartak bújni de addig basztattam őket míg mindig kiderült a hibás nem én vagyok.

2022. jún. 17. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:

"Tisztában vagyok a dolgokkal"

Ehhez képest másfél hét után sincs még nálad az egered. :DD

Megrendelés lemond, másik rendelés indít a kívánt egérrel, másnapra ott van. Aztán a padot meg megrendeled később... ha annyira kell.

2022. jún. 17. 12:18
 16/22 A kérdező kommentje:

15/

Most nézem azt nem írtam anno,hogy előre utaslással fizettem.

2022. jún. 17. 14:12
 17/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem kell minden egyes csomagnál szállítási díjat fizetned, ha egyszerre egy díjjal rendelted meg, az az ő bajuk, ha nem várják össze és önhatalmúlag egyenként küldik.
2022. jún. 17. 14:33
 18/22 A kérdező kommentje:

17/

Egyenlőre az egérpadra felajánlottak egy alternatívát de egyik sem jó ár/érték arányban mint amit én választottam.Mindegy írtam nekik a jövő hét elejét még megvárom aztán meg látjuk mi lesz.

2022. jún. 17. 21:35
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
Többet kínlódsz egy egérrel mint a Viktor 2010 óta Brüsszellel :D
2022. jún. 17. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
47%
Tíz éve nem használok egérpadot, már nem is divat. A lézeres nem igényli.
2022. jún. 18. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!