Kihozhatok még 1 terméket részletre?
Figyelt kérdés
Kihoztam a vodafonetól egy tvt részletre már fél éve és természetesen ezt fizetem is rendesen. Viszont szeretnék egy másik terméket is kihozni részletre, ez lehetséges úgy, hogy még a tvből van hátra 18 hónap vagy meg kell várni míg teljesen ki lesz fizetve a tv?2022. márc. 23. 12:47
1/8 anonim válasza:
Ügyfélszolgálata nincs ennek a Vodafone nevű cégnek?
2/8 anonim válasza:
#1 ügyfélszolgálat lofaszra se való
3/8 A kérdező kommentje:
Ügyfélszolgálatot próbáltam de a közel 40perc várakozásnál tovább nem tudtam várni.
2022. márc. 23. 13:39
4/8 anonim válasza:
Be mész az ügyfélszolgálatra személyesen és megkérdezed
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Úgyis személyesen kell intézni, bemész és ott választ kapsz mindenre. Amúgy pont ma hívtam az ügyfélszolgálatot, érdekes módon 1 percen belül kapcsoltak is. Rég volt ilyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Ypszilon1980 én mikor kértem a tvt részletre akkor nem kellett személyesen intézni. Simán felmentem a vodafone oldalára és ott kosárba raktam. Ennyi volt. Most viszont ha felmegyek csak a tvt mutatja ami jelenleg van, ezért is kérdeztem itt. De mindenkinek köszi.
2022. márc. 23. 14:12
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Igen, de egy új dolgot szerintem érdemesebb személyesen intézni, de szerintem csak új szerződéssel lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges igen, viszont a héten már nem, hanem a jövő héten bemegyek és meg és megérdeklődöm. Köszi mindenkinek azért, megy a zöld kéz!
2022. márc. 23. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!