Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Webshopos rendelésnél honnan...

Webshopos rendelésnél honnan lehet tudni, hogy a termék egy vadiúj bontatlan vagy visszaküldött, újracsomagolt?

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék rendelni, de a webshopok között akár 60 ezres eltérés is lehet. Lehet itt bármilyen kockázat az olcsó árak miatt?

Ha elektronikai eszközt rendelünk alapvetően van arra garancia, hogy azt egy bontatlan dobozban szállítják ki? Emag oldalán láttam, hogy van külön újracsomagolt kategória, ezek szerint a többi az rendesen bontatlan?

Egyszer rendeltem egy porszívót, és a dobozán egyértelműen látszott, hogy fel volt már nyitva és újra lett ragasztva (a termék maga újnak tűnt)

2022. ápr. 22. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy ha bekapcsolod a telefont és nem a setup képernyő fogad, akkor az már be volt kapcsolva. Amúgy mi a baj azzal, ha újracsomagolt, ha amúgy tökéletesen működik? A webshopoknak kötelező visszavenni 14 napon belül a termékeket, ha azokat nem adnák el újra, vagy alacsonyabb áron adnák, akkor jelentős káruk lenne. Vittem én már műszaki cikkből kiállítási darabot teljes áron, mert mindenképp az a modell kellett (azon van olyan régimódi kimenet ami a régimódi másik berendezésem meghajtja), de már csak az az egy volt. Elkezdhettem volna alkudni, de aztán lehet akkor nem kapom meg és bukom. Nem kezdtem, az eladó hozta a dobozát, együtt megnéztük hogy megvan minden tartozéka, becsomagolta, vittem a kasszához, majd garancia, ami már le is járt róla azóta, de rendben működik most is.
2022. ápr. 22. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Az olcsó árra: ami 60 ezerrel olcsóbb az valószínűleg használt, vagy kínai import. Én nem venném meg, mert a kínai nem fog tudni a magyar hálózatokhoz maradéktalanul csatlakozni, mert mi olyan frekvenciákat is használunk amit ők nem. Ezt úgy veszed majd észre, hogy városban kiválóan működik a telefon, de ahogy kilépsz egy kevésbé, vagy egyáltalán nem lakott területre, a telefon leesik 2G-re, mert a modernebb hálózatok ott alacsonyabb frekvencián mennek, mint városban, ami kínában nincs.
2022. ápr. 22. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

csak azért mert ajándékba szánom, és nyilván egy szép csomagolást szeretnék

utolsónak, erre vonatkozóan nincs valami információ? mert ezek alapján a drágábbal is tudnának ügyeskedni, mi a garancia, hogy rendes a termék?

2022. ápr. 22. 11:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a mediamarktban szoktak adni (vagy lehet kérni) valami kedvezményt a kiállítási darabokra, vagy plusz garanciát
2022. ápr. 22. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
ott szépséghibás termékek vannak kirakva.
2022. ápr. 22. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

3# ajándék lónak....

ajándékot boltból választhatsz, ott szépen be is tudják csomagolni

2022. ápr. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!