A fiam laptopját alaphelyzetbe állítottuk vissza, tehát törlődött róla minden. Van rá mód, hogy valamilyen módon egy anno elmentett e-mail-jelszó párost visszaszerezzünk?
Ezen felesleges lovagolni, mert már utána vagyunk. Akkor úgy gondoltuk, hogy senkire, még ránk sem tartoznak a dolgai, az az ő magánügye volt.
Később a gyakran használt(előlem sem eltitkolt) e-mailjébe beléptem, hogy rendezzem az esetleges függő dolgait. Ott találkoztam egy olyan gyakoris fiókjával, ami arra utalt, hogy másokkal is beszélhetett a tervéről. Csakhogy azzal az e-mail címmel már pár éve nem lépett be. Azok a kérdések, amiket feltett utoljára(pár nappal a halála előtt is), másik fiókból származtak.
Értem, őszinte részvétem, nagyon sajnálom.
Nem akartam bántó lenni meg lovagolni sem bármin, a megoldást kerestem és mivel nem tudtam a kérdés alapján kitalálni hogy mi történhetett, ezért gondolkodtam, kérdezgettem.
Na már írni sem tudok.
Nem is lenne megnyugtató-
Nem is nyugodnék meg-, ezt szépen összekombináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!