Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A fiam laptopját alaphelyzetbe...

A fiam laptopját alaphelyzetbe állítottuk vissza, tehát törlődött róla minden. Van rá mód, hogy valamilyen módon egy anno elmentett e-mail-jelszó párost visszaszerezzünk?

Figyelt kérdés
Privátban is jöhet, ha van valakinek ötlete. Nagyon fontos lenne.

2021. dec. 28. 07:58
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Ezen felesleges lovagolni, mert már utána vagyunk. Akkor úgy gondoltuk, hogy senkire, még ránk sem tartoznak a dolgai, az az ő magánügye volt.

Később a gyakran használt(előlem sem eltitkolt) e-mailjébe beléptem, hogy rendezzem az esetleges függő dolgait. Ott találkoztam egy olyan gyakoris fiókjával, ami arra utalt, hogy másokkal is beszélhetett a tervéről. Csakhogy azzal az e-mail címmel már pár éve nem lépett be. Azok a kérdések, amiket feltett utoljára(pár nappal a halála előtt is), másik fiókból származtak.

2021. dec. 28. 11:20
 42/44 anonim ***** válasza:

Értem, őszinte részvétem, nagyon sajnálom.

Nem akartam bántó lenni meg lovagolni sem bármin, a megoldást kerestem és mivel nem tudtam a kérdés alapján kitalálni hogy mi történhetett, ezért gondolkodtam, kérdezgettem.

2021. dec. 28. 11:25
 43/44 A kérdező kommentje:
Semmi gond, köszönöm hogy próbáltok segíteni, úgy látszik valaki odafönt nem akarja, hogy közelebb kerüljünk az igazsághoz. Aztán ki tudja, lehet nem is lenne nyugodnék meg tőle, mint ahogy most gondolom.
2021. dec. 28. 11:27
 44/44 A kérdező kommentje:

Na már írni sem tudok.

Nem is lenne megnyugtató-

Nem is nyugodnék meg-, ezt szépen összekombináltam...

2021. dec. 28. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!