Van egy TP-link nevezetű, penedrive szerű kis eszköz,mit csinál?
Ezt az Invitel internetszolgáltatótól kaptunk és igazából csak annyit tapasztaltam vele, hogy nyitott egy Wi-Fi2 és egy Wi-Fi3 nevű akármit. Most az Invitelről Flip-re váltottunk és csak a Wi-Fi3 nevű akármin műkdik az internetem. A Wi-Fi2 kihúzott Tp-linkkel is fogható alapesetben.
Most az a probléma áll fenn hogy Wi-Fi2-re NEM csatlakozik rá és folyton jelszót kér (amit semmi de semmi esetben nem fogad el, és igen 3an ellenőriztük,hogy helyes jelszót írunk be). Azonban a Wi-Fi3-ra helyes jelszó után csatlakozik.
Miért nem fogadja el a Wi-Fi2 a jelszót és csatlakozik rá?
Őszintén, nem mindegy, hogy milyen néven van interneted, ha egyszer van?
Ha meg nincs, akkor akár ma vagy holnap (bár ennyivel szilveszter előtt már szerintem felesleges, vélhetőleg így is - úgy is csak jövőre fogják beszerelni ), akár szilveszter után az első munkanapon (azaz 2022.01.03-án) ki fog menni valaki (ha beszólsz a szolgáltató helyi központjába(nem -nak :D )
nem mindegy hogy milyen néven van ha nem működik....
de már meg oldódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!