A fiam laptopját alaphelyzetbe állítottuk vissza, tehát törlődött róla minden. Van rá mód, hogy valamilyen módon egy anno elmentett e-mail-jelszó párost visszaszerezzünk?
Figyelt kérdés
Privátban is jöhet, ha van valakinek ötlete. Nagyon fontos lenne.2021. dec. 28. 07:58
1/44 anonim válasza:
Bejelentkezésnél kijelölöd az elfelejtett jelszót, és küld egy generáltat. Azzal be tudsz jutni, és be állítasz egy jelszót. Érdemes a böngészőhöz egy szinkronizálást beállítani -böngésző menüjében, adidas jel- és az mindent ment egy felhőbe, amit a böngiben elmentesz. A későbbi helyreállítások szempontjából nem baj...
2/44 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk az e-mail címet sem, amivel regisztrált és már nem tudjuk tőle megkérdezni...
2021. dec. 28. 08:32
4/44 anonim válasza:
"már nem tudjuk tőle megkérdezni" - kérdező, meghalt a fiad? Miért nem tudod tőle megkérdezni?
Ha igen, akkor részvétem.
5/44 anonim válasza:
4. vagyok amúgy
Ezért kell mentést csinálni mindenről, ami fontos, mielőtt format c:/*.* ot nyomsz
6/44 anonim válasza:
Miért lenne fontos? Hatósági eszközökkel lehet esetleg próbálkozni. Szerintem rendőrségi programozói/(etikus) hacker berkekben biztos lenne rá megoldás, meg persze nem etikusban is, csak hát ha él a fiad, és nem keveredett valami bűncselekménybe, akkor nem épp etikus turkálni a gépébe, és talán jogilag sem épp szerencsés...
7/44 A kérdező kommentje:
Igen, meghalt, öngyilkos lett és okkal gondolom, hogy beszélt a tervéről valakivel azon az oldalon előtte.
2021. dec. 28. 09:22
8/44 A kérdező kommentje:
A rendőrség már lezárta a nyomozást azzal, hogy nem történt idegenkezűség.
2021. dec. 28. 09:23
9/44 anonim válasza:
Én visszamennék a rendőrségre és megpróbálnék legális, törvényi eszközökkel információkra szert tenni. Őszinte részvétem!
10/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem feltételezem, hogy az illetőnek köze lenne a halálához, márpedig csak hasonló nyomós indokkal indítanák újra a nyomozást.
2021. dec. 28. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!