A fiam laptopját alaphelyzetbe állítottuk vissza, tehát törlődött róla minden. Van rá mód, hogy valamilyen módon egy anno elmentett e-mail-jelszó párost visszaszerezzünk?
Amúgy ha te magad írod, állítod, hogy alaphelyzetbe állítottátok, és törlődött róla minden (és nem készít(t)ettetek róla a törlés előtt biztonsági mentést - ami még haláleset nélkül is alapvető minden ilyen, rendszerformattálást jelentő esetben), akkor mégis milyen információkat és hogyan szeretnél visszanyerni? (nagyjából költői kérdés)
Merthogy ami adat, információ esetlegesen netán rajta is lett volna az nagy valószínűséggel a formattálás áldozatául is esett, nem gondolod, kérdező? Többiek, mit gondoltok?
Kérdező: Még egyszer őszinte részvétem!
Kérdező, sajnálom.
Esetleg linkeld be ide azokat a bizonyos kérdéseket, hátha jutunk valamire.
Amúgy meg amit te keresel az a backup és a recovery software, azaz szoftver, ezzel a kulcsszóval keresnék a neten egy programot, ha kell, és nekem megéri, akkor kifizetném, amit az oldalon kérnek a teljes programért díjat (csak azt nézd meg, hogy kinek fizeted ki és hova), és utána a teljes program birtokában megpróbálnék helyreállítást csinálni...
Lehet, hogy nem jön össze, de akkor megpróbáltad. Amúgy meg - ha nem értesz hozzá - akkor nem magam állnék neki a helyedben, hanem megkérnék egy szakit, és megmondanám neki, hogy figyelj Pisti, nekem ez fontos, van rá x összegkeretem (felső plafon), ha kell, vedd meg x szoftvert, csak derítsd ki az igazságot...
Én most azt nem tudom, hogy mi történt, alaphelyzetbe állítás és akkor milyen kiszerelt lemezről volt szó? (mert ha alaphelyzetbe állításkor nem történt szektor-szintű felülírás (a formattálás alapesetben ha jól tudom ilyet nem tesz) akkor a live linux-os image mentés és az image-ben "gmail.com" vagy hasonlóra való keresés megoldást hozhat.
Csak azt nem tudom követni hogy merevlemez-kiszerelés is volt egyik komment szerint, kérdésben meg "alaphelyzetbe állítottuk" akkkor most nem tudom mi a helyzet.
Semmi másra nem lenne szükségem, csak arra az e-mail címre, amivel ide regisztrált.
Azért írtam, hogy alaphelyzetbe állítottuk, mert először mi töröltünk róla mindent itthon, mielőtt bevittük a számtech boltba, hogy állítsák alaphelyzetbe, mi nem értünk hozzá, de nem akartuk, hogy idegenek bármilyen dolgába belelássanak.
Fogalmam nem volt ezidáig, hogy cseréltek benne kártyát, különben ki sem írtam volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!