A fiam laptopját alaphelyzetbe állítottuk vissza, tehát törlődött róla minden. Van rá mód, hogy valamilyen módon egy anno elmentett e-mail-jelszó párost visszaszerezzünk?
Gondolom arra utal a "mi szükség volt erre" hogy töröljetek róla mindent azhtán boltba vigyétek.
Én nem akarok bántó lenni csak segíteni akartam.
Mert sokat hordozta az egyetemre busszal a gépet a fiam és azt mondta a férjemnek a szaki, hogy ki kellene cserélni, mert hiába csak 10 hónapos a gép, kimozdultak az alkatrészek a régi kártyából a sok rázkódástól és ezért lassabb a rendszer. Nem ssd volt előtte benne, hanem a gyári.
Bocs ha esetleg hülyeségeket beszélek, próbálom átadni amit a férjem mondott(ő se egy nagy szakértő).
34-es!
Úgy látom, nem erre gondolt, hiszen azt megmagyaráztam.
33, 34 azt kérdezi, hogy mi szükség volt arra, hogy alaphelyzetbe állítsátok a gépet, és utána akarjatok róla bármit is, de akármit is kinyerni?
Ha egy számítógép rossz is, lassú is, de nincs formázva, akkor addig, amíg az adatok megvannak - megfelelő szaktudással felvértezett, tanult szakember persze, nem Pistike féle laikus - ki tudja nyerni belőle az adatokat.Utána viszont már marha nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen.
Így van, ha meg ki is lett cserélve és - mint írod - nem adták vissza a kiszerelt adattárolót, akkor már értelme sincsen, hiszen az "újonnan kicserélt" adattároló a régi adattároló alaphelyzet előtti adatait nem tartalmazza, illetve feltételezem hogy nem szektorszinten másolták rá hanem újratelepítették(?).
Bár ha szektor-szinten másolták rá valami klónozóval még talán-talán megérné a Linux-image mentés és keresés, de azt nem ajánlom, hogy bekapcsolgassátok, se azt hogy visszaállítást csináljatok ugyanarra az adattárolóra, mert minden írás csökkenti annak esélyét hogy a régi adatok közül bármilyen is van rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!