A fiam laptopját alaphelyzetbe állítottuk vissza, tehát törlődött róla minden. Van rá mód, hogy valamilyen módon egy anno elmentett e-mail-jelszó párost visszaszerezzünk?
Sajnálom és részvétem.
A merevlemezen tárolt információk még ott lehetnek fizikailag, csak az operációs rendszer nem éri el. Ha nem volt túl sokat bekapcsolva a gép, akkor talán még menthető, ha a gyári visszaállítás nem végez egy teljes formatálást. Van egy cég, akik adatmentésre vannak szakosodva, borzasztóan drágán dolgoznak, de egy telefont megérhet. A cég neve Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt.
Köszönöm.
Annyira bosszantó, mert látom a feltett kérdéseit(mert erről az oldalról van szó), még a jelszavát is valószínűleg tudnám, mert mindenhová be tudtam lépni a megszokott jelszavaival, de itt valami olyan e-mail címmel regisztrált, amit nem ismerek sajnos.
Nem biztos hogy bármilyen levelezőt használt vagy akár elmentette az e-mail címét a gépre, lehet inkognitó módban lépett be amikor kellett az e-mail cím.
Live Linux alól image-et lementeni (aki ért hozzá és tudja mit tesz csak az mentse le) egy fájlba majd fájlra "grep "gmail.com" vagy hasonló keresést indítani. A jelszó is ott lehet mellette (ha levelezőprogramban van mentve) de hogy milyen formátumban van ott a jelszó azt nem tudom.
Esetleg az alábbi programmal vissza lehet állítani fájlokat, de az e-mailt nem tudják, és a böngészőbe nincs mentve, az eléggé kínos. A böngésző készítő céggel kellene felvenni a kapcsolatot. (1-es.)
Storno. A férjem most mondja, hogy amikor alaphelyzetbe állíttatta a gépet, akkor SSD kártyára cserélték a benne lévőt a szaki tanácsára.
Akkor így viszont csak tippelgethetek, hogy milyen e-mail címmel regisztrálhatott ide. Szomorú vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!