Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondolkoztál azon, hogy...

Gondolkoztál azon, hogy milyen amikor meghalsz? Ha igen akkor mit gondoltál, hogy milyen?

Figyelt kérdés
Gondolkoztál-e már azon, hogy milyen az, amikor le áll az agyad és egyszerűen megszűnsz? Hogy nincsen semmi igényed, semmi szenvedés, semmi érzelem, semmi fájdalom, semmi emlék és magyarul semmi? Van itt olyan aki már átesett klinikai halálon? Hogy meghalt és aztán visszahozták az életbe? Mit érzett? Mit tapasztalt? csak kiváncsi vagyok, hogy más ember mit gondol erről.
2010. júl. 8. 15:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én hívő vagyok. és az a véleményem, hogy akár van isten akár nincs akkor is úgy élem le az életemet hogy békében vagyok, és ezt a békét másnak is átadom, és vallásos emberek vesznek körül, jó társaságban vagyok stb. viszek valamit az életemben. ha meg cigiznék és nem lennék vallásos mindig, sőt gyakrabban ott lenne a rossz, és a rossz társaság, és akkor nem sokat fogok tovább adni utódaimnak hanem azt, hogy hogyan kell mást megalázni vagy hasonló.
2010. júl. 9. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Csak képzeld el, hogy milyen lehet érzékszervek nélkül élni. nem látsz, nem hallasz, süket vagy, szaglásod sincs nem érzed az illatokat, izeket, tapintás sincs és le vagy bénulva.

egy olyan embert képzeljetek el, aki éppen hogy csak él, szal csak az agya működik, gondolkodik...nah, az milyen lehet?

Aki ezt nem tudja elképzelni, a halált sem tudja!

2010. júl. 12. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Én attól félek, hogy miután a testem meghal, az agyam még élni fog, és olyan rémálomba kerülök, amiből már többet nem tudok felébredni. Én úgy tudom, hogy aki átesett már klinikai halálon, az többé már nem fél a haláltól valamilyen okból kifolyólag.
2010. júl. 20. 04:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: Én nem is igazán a haláltól félek, hanem attól, hogy megszűnök létezni.
2010. júl. 28. 06:07
 15/15 anonim válasza:
Jézus Krisztus meghalt érted, és ha ezt belátod és elfogadod,és befogadod Őt a szívedbe, akkor örök életed van, és ez egy csodálatos érzés !!
2013. máj. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!