Szerintem erre mindenki gondolt már! Az emberben benne van az ölésre való hajlam :)
Ha muszáj lenne biztosan ölnék, de emellett szivesen kipróbálnám milyen érzés megölni egy gyilkost pl.
Igaz ez által én is gyilkossá válnék de mégse ártatlan embert ölnék meg!
2011. ápr. 23. 19:20
2/11 anonim válasza:
Én még soha nem gondoltam ilyenre. Meg sem fordult az agyamban ilyesmi. Nemtudnék megölni senkit ha még utálnám akkor se. Hogy lehet unalomból ilyet csinálni????????
Ha neked ilyen gondolataid vannak, esetleg kipróbálnád akkor szerintem kezdj el járni misékre, imátkozzál. Vagy fordulj orvoshoz. DE EZT NEM BÁNTÁS KÉPPEN IRTAM, DE TÉNYLEG.
2011. ápr. 23. 21:18
3/11 anonim válasza:
Igen, és valószínűleg élvezném.
2011. ápr. 23. 22:31
4/11 matekid válasza:
szexuális vágyat keltene bennem :DDDDDDD
2011. ápr. 24. 01:41
5/11 anonim válasza:
szihopata? még írni sem tudsz...
2011. ápr. 24. 04:26
6/11 anonim válasza:
igen, gondoltam. meg tudnék ölni egy embert csak úgy, ahogy mondod 'unalomból' és lehet hogy élvezném. annyi biztos hogy utána meg kéne halnom mivel azt nem tudom elképzelni hogy úgy éljek hogy tudom hogy megöltem valakit.16/L
2011. ápr. 24. 11:23
7/11 A kérdező kommentje:
pszichopata. bocsi. de ha nem tetszik ahogy írtam akkor ne nézd.
többieknek köszönöm.
2011. ápr. 24. 15:06
8/11 anonim válasza:
Én arrra gondoltam milyen lenne osztálytársat vagy tanárt ölni,de úgysem teszem meg:))
2011. ápr. 24. 15:54
9/11 anonim válasza:
Én jó embernek gondolom magam, viszont a mostohaanyámat már elképzeltem, hogy miként ölném meg. De ez régebben volt, mikor még szerepet játszott az életemben. Akkor különböző agyament kínzásokon gondolkoztam, aminek "természetesen" a halál lett volna a vége. Akkor úgy éreztem, hogy megtenném és csak az az egyetlen egy dolog tartott vissza akkor is, hogy büntetik. Más nem. Úgy éreztem, hogy egy ilyen szutyok nőt, aki tönkreteszi a másik ember életét és mindenkihez csak érdekek fűzik, megérdemli a halált. Most is ezt gondolom, viszont már nem érdekel, mert nem is látom.
2011. ápr. 24. 15:54
10/11 anonim válasza:
De én roszzul vaok a vértől és gusztustalannak tartom:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!