Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondoltál rá valaha?

Gondoltál rá valaha?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy jó helyre írom-e a kérdést. Ha nem akkor sajnálom.

Gondolt rá valaha hogy milyen lenne megölni egy embert? Hogy élvezdnéd-e? Szeretnéd egyszer kipróbálni?

Nem olyan embert akire épp haragszol. Hanem csak úgy unalomból. Vagy mert arra van kedved.

Nem kérek olyan válaszokat hogy egy idióta vagyok meg szihopata stb. Előre köszönöm.

2011. ápr. 23. 19:05
1 2
 11/11 Snowpehely ***** válasza:
Erdekes kerdes. :) Azt hiszem, meg ha el is terveznem, hosszabb ideig, mondjuk...abban a pillanatban, amikor a ravaszt meg kellene huzni, vagy a kest beledofni, egyszeruen nem lennek kepes ra. Latni a szemet...Amugy "unalombol" semmikeppen nem csinalnek ilyet, nem is gondolkodom rajta. Biztos , hogy sosem olnek meg senkit, de neha elkepzelem, milyen, mikor a kest beledofik valakibe, hogy egyszeruen atmegy, vagy roppan? (jo, jo, hulye vagyok...:)))
2011. ápr. 24. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!