Gondoltál már arra, hogy csinálnod kéne valami nem mindennapit amivel kitörsz az unalmas életedből?
Igen gondoltam rá nagyon sokat mostanság.
És szeretnék majd tenni is, csak ahhoz összekéne szednem a maradék energiámat:/
Viszont van amihez pénz is kellene, ami jelen helyzetben nincs túl sok...:D
Igen.De voltam vidámparkban és utána falunap volt,és a közeli tavon lehetett beleülni egy ilyen vízen "járó" labdába(waterball walling asszem,de nem tuti),én csak hörcsöglabdának hívom.:D
Meg hát sok ilyet tettem még,ami nem hétköznapi..:)
Igen, tobbszor is, eletem tobb szakaszaban is, de nem olyan egyszeru. :) Most azzal tudnek valtoztatni ha le tudnam kuzdeni a betegsegem es lennenek barataim akikkel minden heten talalkoznek sulin kivul. Eleg mindennapi, de az eletem mar ez is nagyon feldobna. :)
Ha csak egy pillanatra 'torhetnek ki' a szokasosbol lemennek egy nagy siksagba ahol nem hall senki es addig ordibalnek meg visonganek amig csak birok, es szetvernek egy boxzsakot. :D Sok feszultseg van bennem amit nem tudok rendesen levezetni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!